Finger On The App, een initiatief van MSCHF en MrBeast.
Volledig scherm
Finger On The App, een initiatief van MSCHF en MrBeast. © RV

Volgende week start wedstrijd ‘houd je vinger op de app’: winnaar maakt kans op 25.000 dollar

Houd je vingertop zo lang mogelijk op het scherm van je smartphone: dat is het simpele, maar knotsgekke idee achter ‘Finger On The App’, een initiatief van internetcollectief MSCHF en YouTuber Jimmy ‘MrBeast’ Donaldson. De winnaar maakt kans op 25.000 dollar, of ruim 22.000 euro. Maar er zit een addertje onder het gras.

 1. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 2. Nieuwe PlayStation 5 beroert bekende gamers. Welke console koop jij best (voor je kind)?
  PREMIUM

  Nieuwe PlayStati­on 5 beroert bekende gamers. Welke console koop jij best (voor je kind)?

  Sony heeft gisteren twee PlayStation5-spelconsoles onthuld. De toestellen komen pas in het najaar in de winkel en de prijs ervan is nog onbekend, maar twee gamefreaks zijn alvast laaiend enthousiast. “Ik heb er een zwak voor en koop alle consoles, wat ze ook kosten”, zegt komiek William Bouva. “Het design van de PS5 is crazy, net een Stormtrooper in consolevorm. Als gamer moet je bijblijven, en vooral op het vlak van virtual reality zal de PS5 spectaculaire ontwikkelingen mogelijk maken”, meent zijn collega Alex Agnew.
 3. PlayStation-baas ziet virtual reality geen hoogtij vieren in nabije toekomst
  iHLN

  PlayStati­on-baas ziet virtual reality geen hoogtij vieren in nabije toekomst

  Jim Ryan, CEO van Sony Interactive Entertainment, ziet nog geen hoogtijdagen voor virtual reality (VR) in de nabije toekomst. Dat zei Ryan in een interview met de Amerikaanse krant The Washington Post. Hoewel PlayStation een van de eerste consoles was die groot inzette op VR, met de lancering van de PSVR-headset in 2016, zijn er nog geen plannen bekendgemaakt voor het lanceren van een VR-headset specifiek voor de aankomende PS5.
 1. Zo blijft je lievelingshandtas altijd mooi

  Zo blijft je lievelings­hand­tas altijd mooi

  Voor een tas uit kwaliteitsleder tel je al snel een flink budget neer. Hou dat bedrag even voor ogen wanneer je ’s ochtends je favoriete tas om de arm zwiert. Behandel je tas met zorg. Bewaar make-up en vloeistoffen in een apart binnentasje om morsincidenten te vermijden en wees voorzichtig met balpennen. Inktvlekken kunnen het leder onherroepelijk beschadigen. Neem je tas vast met droge handen. Toegeven, in tijden waarin we voortdurend onze handen ontsmetten kan dat best een uitdaging zijn, maar je handtas zal je dankbaar zijn. Ook zweet en vette handcrèmes kunnen het handvat van je tas trouwens donkerder doen kleuren. En last but not least: hou er rekening mee dat een nieuwe jeans vaak kleur afgeeft. Je favoriete nude bag zet je dus liever niet tegen je benen aan!
 2. Smart-tv kopen? Alles wat je moet weten wanneer je een nieuwe slimme televisie in huis wil halen
  PREMIUM
  iHLN

  Smart-tv kopen? Alles wat je moet weten wanneer je een nieuwe slimme televisie in huis wil halen

  Nu de dagen korter worden, we meer thuisblijven en Telenet het analoge televisiesignaal afbouwt, is het misschien tijd om je oude beeldbuis te vervangen door een smart-tv, een toestel met internetverbinding zodat je toegang hebt tot allerlei apps en streamingdiensten. Hoe weet je welk toestel geschikt is voor jou? Wat betekenen afkortingen als 4K, OLED en QLED? En vooral: wat mag dat kosten? Onze techexpert legt uit waar je allemaal moet op letten als je een smart tv wil kopen.
 1. Al voor derde keer deze week persoon op metrosporen geduwd in New York
  Play

  Al voor derde keer deze week persoon op metrospo­ren geduwd in New York

 2. Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok
  Play

  Deze vrouw is voor geen kleintje vervaard en bedreigt de sheriff met een stok

iHLN