Welke laptops steken momenteel boven de rest uit qua prijs-kwaliteitverhouding?
Volledig scherm
Welke laptops steken momenteel boven de rest uit qua prijs-kwaliteitverhouding? © pexels

Vijf aanraders voor wie een laptop nodig heeft

MultimediaNieuwe laptop nodig? Gezien het enorme aanbod, is het niet zo evident om iets goeds te vinden. We gingen op zoek naar vijf toestellen in verschillende prijsklassen, die momenteel de beste verhouding tussen prijs en kwaliteit garanderen.

6 reacties

 • Marc Bohets

  2 jaar geleden
  Als medion nog dezelfde "bouwkwaliteit" heeft als vroeger, komt die niet in aanmerking. Vroeger 2 medion laptops gekocht voor mijn dochters, en allebei gaven ze de geest een paar maanden na het verstrijken van de garantieperiode.
 • Jef Smit

  2 jaar geleden
  Laetitia ge weet duidelijk niet waar ge het over hebt. Ram van 64mb had je in '91 al, ik denk dat je 64gb bedoelt... En een dedicated Grafische kaart van 128gb bestaat niet. Voor een grafische kaart van 8gb ben je al bijna 1000euro kwijt.
 • Laetitia David

  2 jaar geleden
  Theo Van Hoof, iedereen zijn nood en zijn gebruik van een laptop. U heeft 64mb ram en scherm van 17' nodig, dat is u keuze. Ik kies nooit groter dan 13 of 14', ram is 16 of 32mb genoeg met een snelle ssd (zelf voor video montage) maar voor mij is batterij duur, dedicated grafische kaart 128gb minimum en vooral maximum 1kg gewicht belangrijk. Het is alleen voor op verplaatsing. U heeft een desktop replacement, geen laptop. Thuis of op kantoor heb ik mijn desktop met 2 schermen van 24'.
 • Peter Buyck

  2 jaar geleden
  En Medion is bij ons héél goed gekend als huismerk ICT bij de Aldi...
 • Peter Buyck

  2 jaar geleden
  Die goedkope Acer is echt interessant voor wie de laptop eigenlijk maar gebruikt om HLN te lezen en mails te checken. Een i3-processor is erg licht vooral ook bij hooguit 4GB RAM. Neen, het is zeker geen kandidaat als zoon of dochter volgend schooljaar een laptop zou nodig hebben voor school.

iHLN