REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Uitrol 5G dreigt werking van hoogtemeters in vliegtuigen te verstoren: enkele vluchten naar VS geschrapt

Luchtvaartmaatschappijen wereldwijd schrappen vluchten naar de Verenigde Staten of zetten andere toestellen in uit bezorgdheid over de uitrol van 5G-netwerken in de buurt van sommige Amerikaanse luchthavens. Brussels Airlines is daar niet bij en kan gewoon blijven vliegen op New York.

 1. Emirates haalt nieuwe stunt uit voor wereldexpo: vliegtuig scheert rakelings aan stuntvrouw voorbij
  Play

  Emirates haalt nieuwe stunt uit voor wereldexpo: vliegtuig scheert rakelings aan stuntvrouw voorbij

  Nog tot en met maart loopt de wereldexpo in Dubai. Het ideale moment om extra promo te maken, dacht vliegtuigmaatschappij Emirates. Afgelopen zomer deed het bedrijf al een soortgelijke stunt door een vrouw op het topje van de Burj Khalifa te zetten. Nu doet Emirates er nog een schepje bovenop, zo vliegt er rakelings een Airbus A380 voorbij de stuntvrouw. Bekijk het tafereel zelf in bovenstaande video.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.

Tech