REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Spotify verhoogt prijzen voor Premium voor Europese Duo- en Family-gebruikers

Spotify-gebruikers met een Duo- of een Family-abonnement in Europa en het Verenigd Koninkrijk moeten vanaf eind deze maand een tot drie euro per maand meer betalen voor hun abonnement. Gebruikers krijgen daarover een email. Voor huidige abonnees gaat de prijsstijging in juni pas in.

6 reacties

 • Bart Dekort

  2 maanden geleden
  Ik ga altijd naar de bib om films uit te lenen. Geen reclame, geen cortract bij geldwolven. En natuurlijk kan je gratis boeken lezen, maar dat is voor de meesten tijdverspilling. Nee, reclame bekijken en daar nog voor betalen is plezanter.
 • Alfons Hendrickx

  2 maanden geleden
  einde spotify alle aps beginnen geld te vragen om premium ze zullen het zonder reclame niet kunnen van te blijven bestaan, de mensen zijn niet dom meer om grote rijk te maken
 • Joris Vanderaert

  2 maanden geleden
  Ik zou opletten als ik van hen was, of ik ga eens te rade bij YouTube Music.
 • Sylvia van Gastel

  2 maanden geleden
  Ze zijn elk jaar al omhoog gegaan met 1 euro . Maar 3 euro zou wel Ineens veel zijn . Op bepaald moment kunnen ze ook niet meer vragen voor hetzelfde .
 • rudy Schrijnders

  2 maanden geleden
  Dag spotify hallo YouTube. Lol.
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.

iHLN