REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Spotify verhoogt prijzen voor Premium voor Europese Duo- en Family-gebruikers

Spotify-gebruikers met een Duo- of een Family-abonnement in Europa en het Verenigd Koninkrijk moeten vanaf eind deze maand een tot drie euro per maand meer betalen voor hun abonnement. Gebruikers krijgen daarover een email. Voor huidige abonnees gaat de prijsstijging in juni pas in.

6 reacties

 • Bart Dekort

  2 maanden geleden
  Ik ga altijd naar de bib om films uit te lenen. Geen reclame, geen cortract bij geldwolven. En natuurlijk kan je gratis boeken lezen, maar dat is voor de meesten tijdverspilling. Nee, reclame bekijken en daar nog voor betalen is plezanter.
 • Alfons Hendrickx

  2 maanden geleden
  einde spotify alle aps beginnen geld te vragen om premium ze zullen het zonder reclame niet kunnen van te blijven bestaan, de mensen zijn niet dom meer om grote rijk te maken
 • Joris Vanderaert

  2 maanden geleden
  Ik zou opletten als ik van hen was, of ik ga eens te rade bij YouTube Music.
 • Sylvia van Gastel

  2 maanden geleden
  Ze zijn elk jaar al omhoog gegaan met 1 euro . Maar 3 euro zou wel Ineens veel zijn . Op bepaald moment kunnen ze ook niet meer vragen voor hetzelfde .
 • rudy Schrijnders

  2 maanden geleden
  Dag spotify hallo YouTube. Lol.
 1. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!
 2. 8,4 miljard gehackte paswoorden online gesmeten: zo kan je checken of jouw gegevens gelekt zijn
  14

  8,4 miljard gehackte paswoorden online gesmeten: zo kan je checken of jouw gegevens gelekt zijn

  De grootste verzameling van gehackte paswoorden ooit is gelekt op een forum dat populair is bij hackers. Het gaat om een txt-bestand van 100GB met maar liefst 8,4 miljard wachtwoorden, die vermoedelijk gehaald zijn uit vroegere gegevenslekken. Dat zijn dus meer paswoorden dan de 7,87 miljard mensen op onze planeet. De gelekte data kunnen privé-inloggegevens bevatten voor Gmail, Facebook, Apple en nog vele andere applicaties.
 1. Al meer dan 9.000 mobiele toestellen besmet door gevaarlijk virus via phishingberichten in naam van bpost
  Play
  59

  Al meer dan 9.000 mobiele toestellen besmet door gevaarlijk virus via phishingbe­rich­ten in naam van bpost

  Een nieuwe golf frauduleuze sms’en in naam van bpost doet sinds eind vorige week de ronde. Oplichters doen zich voor als bpost om mensen geld en/of gegevens af te troggelen. Meer dan 9.000 mensen lieten zich vangen door de phishingpoging, klikten door en downloadden de voorgestelde applicatie. Hun toestel is besmet met een gevaarlijk virus dat veel schade aanricht en dat zich bovendien snel verspreidt naar de telefooncontacten van het slachtoffer.