REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Spotify verhoogt prijzen voor Premium voor Europese Duo- en Family-gebruikers

Spotify-gebruikers met een Duo- of een Family-abonnement in Europa en het Verenigd Koninkrijk moeten vanaf eind deze maand een tot drie euro per maand meer betalen voor hun abonnement. Gebruikers krijgen daarover een email. Voor huidige abonnees gaat de prijsstijging in juni pas in.

6 reacties

 • Bart Dekort

  2 maanden geleden
  Ik ga altijd naar de bib om films uit te lenen. Geen reclame, geen cortract bij geldwolven. En natuurlijk kan je gratis boeken lezen, maar dat is voor de meesten tijdverspilling. Nee, reclame bekijken en daar nog voor betalen is plezanter.
 • Alfons Hendrickx

  2 maanden geleden
  einde spotify alle aps beginnen geld te vragen om premium ze zullen het zonder reclame niet kunnen van te blijven bestaan, de mensen zijn niet dom meer om grote rijk te maken
 • Joris Vanderaert

  2 maanden geleden
  Ik zou opletten als ik van hen was, of ik ga eens te rade bij YouTube Music.
 • Sylvia van Gastel

  2 maanden geleden
  Ze zijn elk jaar al omhoog gegaan met 1 euro . Maar 3 euro zou wel Ineens veel zijn . Op bepaald moment kunnen ze ook niet meer vragen voor hetzelfde .
 • rudy Schrijnders

  2 maanden geleden
  Dag spotify hallo YouTube. Lol.
 1. TikTok, Snapchat, Reddit en YouTube werken samen met Britse overheid om jongvolwassenen aan te zetten tot vaccinatie
  1

  TikTok, Snapchat, Reddit en YouTube werken samen met Britse overheid om jongvolwas­se­nen aan te zetten tot vaccinatie

  Vandaag zouden er in Groot-Brittannië een aantal coronamaatregelen sneuvelen, maar de slechte cijfers beslisten er anders over. Gisteren kwamen er meer dan 9.200 nieuwe gevallen bij, vooral te wijten aan de Deltavariant. De overheid zet zwaar in op de vaccinatiecampagne en wil dat ook de jeugd zich laat prikken. Een lastige leeftijdsgroep, waar de vaccinatiebereidheid het laagst is. Daarom wordt er nu samengewerkt met grote social mediaspelers als TikTok, Snapchat, Reddit en YouTube.
 2. Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Even uitpuffen na een bloedhete week? Deze nieuwe toppers kan je dit weekend streamen

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste vijf kijktips voor het weekend. Aangezien de Rode Duivels pas maandag opnieuw aan de bak moeten op het EK voetbal vulden wij onze Kijkgids voor u aan met Streamz Original ‘Glad ijs’, een kersverse parel uit de stal van Pixar en ‘Physical’, een nieuwe komedie-dramaserie in een eighties-sausje. Dit is onze streaming top vijf!