AP
Volledig scherm
PREMIUM
© AP

Spotify, Deezer, Apple Music, SoundCloud en YouTube Music: welke
streamingsdienst past jou het best?

Een platenkast met duizenden gedownloade muzieknummers in uw broekzak? Dat is so 2003. Betaal gemiddeld 10 euro per maand voor een abonnement op een muziekstreamingdienst en u hebt — als u online bent tenminste — gewoon toegang tot álle muziek die er op de markt is. Maar welke dienst is de beste of — beter gezegd — past jou het best?

7 reacties

 • Johan Beeckaert

  4 jaar geleden
  Qobuz en Tidal ontbreken in deze lijst en dit zijn toch twee streamingdiensten die vooral mikken op een betere geluidskwaliteit, meer voor de hifi liefhebbers.
 • Karin Hanegreefs

  5 jaar geleden
  Spotify!! Wil niks anders meer!
 • Abdul hamid Shah

  5 jaar geleden
  Ik heb alle accounts die hier vermeld staan en deezer is een van de goie vind k en Spotify erg ingewikkeld zelf voor mij en ik ben een Itier
 • Jelle Mees

  5 jaar geleden
  Ik mis nog een equilizer in Youtube Music.
 • Stan Van Asbroeck

  5 jaar geleden
  Ja qobuz heeft wel een zeer goede klankkwaliteit als je veel betaald, maar zijn database is niet zo groot als de anderen.
 1. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  5

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.