John McAfee
Volledig scherm
John McAfee © REUTERS

Softwarelegende John McAfee opnieuw CEO van antivirusbedrijf

De controversiële antivirussoftware-pionier John McAfee wordt na tien jaar opnieuw CEO van een bedrijf dat zijn naam zal dragen. De 70-jarige is aangesteld als topman van een bedrijf dat apps maakt. Dat heeft hij bevestigd in een interview met de krant USA Today.

 1. IPhone 13 wordt vanavond voorgesteld: gelekte renders geven eerste beeld, mogelijk tot 1 terabyte opslag
  25

  IPhone 13 wordt vanavond voorge­steld: gelekte renders geven eerste beeld, mogelijk tot 1 terabyte opslag

  Om 19 uur is het weer tijd voor het herfstevent van Apple. Traditioneel worden dan de nieuwe iPhones voorgesteld, versie 13 intussen. Gelekte renders geven echter nu al een beeld van hoe het toestel er zou uitzien. Voor het eerst zouden de iPhone 13 Pro en Pro Max tot 1 terabyte opslag krijgen. Bij de andere vernieuwde modellen verdwijnt de opslagcapaciteit van 64GB. Dat voorspelt analist Ming-Chi Kuo, die eerder al opperde dat de iPhone 13 mogelijk ook satellietverbindingen zou ondersteunen. Speculaties genoeg, maar vanavond zit u via onze livestream op de eerste rij om alle nieuwigheden te ontdekken.
 1. Eén op zeven mensen op aarde heeft iPhone: zo succesvol was afgelopen decennium voor Apple en zo kreeg Tim Cook het voor elkaar

  Eén op zeven mensen op aarde heeft iPhone: zo succesvol was afgelopen decennium voor Apple en zo kreeg Tim Cook het voor elkaar

  Er waren bedenkingen toen Tim Cook op 24 augustus 2011 het stuur van elektronicabedrijf Apple overnam van de doodzieke stichter Steve Jobs. Maar tien jaar later kan hij indrukwekkende adelbrieven voorleggen. Wist je dat één op zeven mensen op aarde intussen een iPhone heeft? En dat Cook van Apple het meest winstgevende bedrijf ter wereld maakte? Een overzicht.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.