Een Samsung Galaxy Flip 3 en een Samsung Fold 3.
Volledig scherm
Een Samsung Galaxy Flip 3 en een Samsung Fold 3. © AP

Samsung profiteert van sterke vraag naar opvouwbare smartphones

Samsung Electronics profiteerde in het derde kwartaal van een sterke vraag naar zijn opvouwbare smartphones. Het Zuid-Koreaanse concern wist de winstgevendheid ook op te voeren dankzij de hoge prijzen van computerchips.

2 reacties

 • Eddy Vermeulen

  2 weken geleden
  Veel te duur, voor die prijs koop je een mooie 17 inch laptop.
 • Pierre Vaneylen

  2 weken geleden
  Wat is profiteren? Elk merk "profiteert'. Dat is nu eenmaal de kracht van reclame en de hebberigheid van de mensen.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Onze techjournalist test nieuwe, plooibare Samsung Galaxy Flip 3: “Je opent hem met een duim, zoals de klaptelefoons van vroeger”
  PREMIUM
  iHLN

  Onze techjourna­list test nieuwe, plooibare Samsung Galaxy Flip 3: “Je opent hem met een duim, zoals de klaptele­foons van vroeger”

  Als het van Samsung afhangt, worden plooibare telefoons dit jaar mainstream. Het elektronicabedrijf wil de daad bij het woord voegen met de Samsung Galaxy Z Flip 3. Hoe vernieuwend is dit toestel nu? Hoe zit het met de batterij en de snelheid? Is hij écht 1.050 euro waard? En is zo’n plooibare telefoon überhaupt stevig? Onze techjournalist testte hem een week lang uit: “De kans dat je zomaar een social media-app opent nadat je een melding hebt bekeken, is minder groot bij deze telefoon.”
 2. “Klopt niets van”: UZ Gent weerlegt trol over losgekomen placenta’s bij gevaccineerde zwangere vrouwen

  “Klopt niets van”: UZ Gent weerlegt trol over losgekomen placenta’s bij gevacci­neer­de zwangere vrouwen

  UZ Gent zit erg verveeld met een trol die gisteren via Twitter bewust valse informatie de wereld heeft ingestuurd. Het bericht, dat vandaag nog altijd snel rondgaat, vermeldt vijf vermeende gevallen van losgekomen placenta’s bij vroegtijdige bevallingen in één week tijd in het UZ Gent. De zwangere vrouwen waren allemaal gevaccineerd, wordt eraan toegevoegd, om een medisch verband te suggereren. “Fake news”, stelt UZ Gent duidelijk.

iHLN