Pexels
Volledig scherm
© Pexels

Richt je thuiskantoor perfect in met deze tech-uitrusting

MultimediaNu thuiswerken het nieuwe normaal is, zowel voor de werkende landgenoot als voor de schoolgaande jeugd, wordt het misschien stilaan tijd om te investeren in een betere uitrusting. Onze techredacteur ging op zoek naar de aanraders van het moment in de belangrijkste categorieën.

 1. Apple verdedigt nieuwe fotoscansoftware voor kindermisbruik: “Verkeerd begrepen”
  7

  Apple verdedigt nieuwe fotoscan­soft­wa­re voor kindermis­bruik: “Verkeerd begrepen”

  De nieuwe software van techgigant Apple die moet controleren of gebruikers afbeeldingen van kindermisbruik op hun telefoon hebben, is "over het algemeen verkeerd begrepen", stelt Apple-softwaretopman Craig Federighi in een gesprek met zakenkrant Wall Street Journal. Volgens Federighi zijn de systemen van Apple niet minder veilig of vertrouwelijk als de veelbesproken software gebruikt wordt.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).

iHLN