Pexels
Volledig scherm
© Pexels

Richt je thuiskantoor perfect in met deze tech-uitrusting

MultimediaNu thuiswerken het nieuwe normaal is, zowel voor de werkende landgenoot als voor de schoolgaande jeugd, wordt het misschien stilaan tijd om te investeren in een betere uitrusting. Onze techredacteur ging op zoek naar de aanraders van het moment in de belangrijkste categorieën.

 1. Vlaams minister Crevits roept om op meer afgedankte computers te recycleren

  Vlaams minister Crevits roept om op meer afgedankte computers te recycleren

  Vlaams minister van Economie en Innovatie Hilde Crevits (CD&V) heeft donderdag CTG Circular in Mechelen bezocht. Dat circulaire economiebedrijf geeft jaarlijks zo'n 180.000 computers een nieuw leven door afgeschreven computers uit bedrijven te recycleren. De minister deed ter plaatse een oproep aan alle Vlamingen om al bij de aankoop van ICT-materiaal te denken aan het tweede, derde of vierde leven dat het toestel later kan krijgen wanneer het vervangen wordt door een nieuw toestel.
 2. 2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessante methodes zet je makkelijk geld opzij
  Spaargids.be

  2 op 3 Belgen vrezen geen deftig pensioen te krijgen: via deze fiscaal interessan­te methodes zet je makkelijk geld opzij

  66 procent van de Belgen vrezen dat ze geen deftig pensioen zullen ontvangen. De mediaan van alle werknemerspensioenen bedroeg in januari 2020 1.449 euro bruto. Hoeveel dat in de toekomst zal zijn, is onduidelijk. Wie dus na zijn pensionering voldoende financiele armslag wil behouden, bouwt tijdens zijn beroepsloopbaan best een extraatje op. Mogelijkheden zijn er genoeg, en ze krijgen vaak ook fiscale aanmoediging. Spaargids.be zet zeven interessante formules op een rij.

iHLN