Bluetooth-oortjes zijn momenteel hot maar welke zijn écht de beste op de markt?
Volledig scherm
Bluetooth-oortjes zijn momenteel hot maar welke zijn écht de beste op de markt? © shutterstock

Op zoek naar sublieme sound? Dit zijn de beste Bluetooth-oortjes

MultimediaVeel mensen lopen tegenwoordig graag met een streepje muziek in de oren op straat, daar heeft de doorbraak van draadloze oordopjes mee voor gezorgd. Bij die oortjes vind je natuurlijk enorm veel verschillen, ook wat de kwaliteit betreft. Wij gingen op zoek naar de 5 modellen met het grootste gebruiksgemak, de mooiste looks en het beste geluid. 

3 reacties

 • Roel Mick

  2 jaar geleden
  Airbuds zijn de winnaar. Zitten veel beter met hun zachte casing en hebben betere noise-cancellation. Die Airpods zien er niet uit. Precies plastieken oorstokjes die uit uw oren hangen.
 • Andy Verachtert

  2 jaar geleden
  Apple spullen zijn van chinese makelij, met daarna de prijs maal 5. De beste zijn het al helemaal niet.
 • Landon Wilkinson

  2 jaar geleden
  Die airpods zijn magistraal, zitten perfect, vallen niet uit en je hoort nog omgevingsgeluid. Beste koop ooit.
 1. “iPhone van journalist Peter Verlinden gehackt met Pegasus”

  “iPhone van journalist Peter Verlinden gehackt met Pegasus”

  De iPhones van voormalig VRT-journalist Peter Verlinden en zijn echtgenote Marie Bamutese zijn "waarschijnlijk aangevallen met Pegasus-software". Dat schrijven Knack en Le Soir op basis van een inlichtingenrapport van de militaire inlichtingendienst ADIV dat ze konden inkijken. "De ADIV gaat ervan uit dat de intrusie zeer waarschijnlijk is geïnitieerd door Rwanda." Het Security Lab van Amnesty International bevestigt de sporen van infectie.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.
 3. Eén op zeven mensen op aarde heeft iPhone: zo succesvol was afgelopen decennium voor Apple en zo kreeg Tim Cook het voor elkaar

  Eén op zeven mensen op aarde heeft iPhone: zo succesvol was afgelopen decennium voor Apple en zo kreeg Tim Cook het voor elkaar

  Er waren bedenkingen toen Tim Cook op 24 augustus 2011 het stuur van elektronicabedrijf Apple overnam van de doodzieke stichter Steve Jobs. Maar tien jaar later kan hij indrukwekkende adelbrieven voorleggen. Wist je dat één op zeven mensen op aarde intussen een iPhone heeft? En dat Cook van Apple het meest winstgevende bedrijf ter wereld maakte? Een overzicht.
 1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).

iHLN