Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

Minder tijd op sociale media en je smartphone in 2020? Zo pak je dat goede voornemen aan

Heb jij je voorgenomen om je in 2020 minder met social media bezig te houden en je smartphone vaker links te laten liggen? Dan heeft Catherine Price, auteur van How to break up with your phone, enkele belangrijke tips voor jou. “Begin met een kleine bewustwordingsoefening.”

4 reacties

 • Heimo Davidts

  1 jaar geleden
  Bij sommigen lukt dat toch niet. Die zijn beter getrouwd met hun gsm,smartphone of computer.
 • Peter Janssens

  1 jaar geleden
  Ik heb mij toen ik 16 was het goede voornemen gemaakt om nooit meer goede voornemens te maken. Ironisch genoeg is dat het enige goede voornemen dat ik ooit heb volgehouden.
 • Eddy Vervaet

  1 jaar geleden
  Persoonlijk blijf ik ver weg van social media en heb niet het gevoel dat ik iets mis.Integendeel,het geeft me een bepaalde rust...
 • Patrick Duyck

  1 jaar geleden
  Veel goede voornemens waar meestal niks van terechtkomt omdat de ze niet menen
 1. Bekijk hier de hoogtepunten van de eerste week van de Belgian League
  Play

  Bekijk hier de hoogtepun­ten van de eerste week van de Belgian League

  KVM Esports kon al vroeg twee kills achter z’n naam zetten en kon een voorsprong uitbouwen, maar KRC Genk Esports haalde de eerste Dragon weg. Genk kon de rollen omdraaien in een fight bij de Rift Herald, waarna ze drie kills oppikten samen met de Herald. Bij Genk was het vooral bot laner KieDie die zich in de kijker speelde, maar KVM kon een stevige gold lead van 2000 gold vasthouden na 15 minuten spelen. De derde dragon ging naar Genk maar KVM kon reageren en drie snelle kills vinden, wat hen een 5000 gold lead opleverde.
 1. Joodse vrouw niet opgezet met oproepingsbrief: "Bart De Wever wil niet stigmatiseren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"
  Play

  Joodse vrouw niet opgezet met oproepings­brief: "Bart De Wever wil niet stigmatise­ren, maar ik verwacht mijn gele ster al in de brievenbus"

 2. Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld
  Play
  skiën

  Scheer mee met wingsuits over meest beruchte skipiste ter wereld

iHLN