Een Smartband is een van de technologieën om je sportieve prestaties bij te houden.
Volledig scherm
Een Smartband is een van de technologieën om je sportieve prestaties bij te houden. © Fitbit

Lukt het je niet om te blijven sporten? Investeer dan in deze technologische hulpmiddeltjes

MultimediaAlle begin is moeilijk: dat is zeker het geval voor wie wat meer wil sporten. Met de juiste accessoires aan je lijf kan je looproute of dat uurtje in de fitnessruimte wel wat aangenamer worden.

7 reacties

 • Anoniem

  3 jaar geleden
  Geldverspilling. Net zoals fitness apparaten. De beste training is met je eigen gewicht. Kijk maar naar de resultaten van "de plank"
 • Jan Moerentorf

  3 jaar geleden
  beste methode om het mentaal vol te houden is jezelf iedere keer de volgende twee vragen te stellen: 1/ooit achteraf spijt gehad van te gaan fietsen/lopen? Antwoord : nee 2/ooit acteraf spijt gehad van niet te gaan fietsen/lopen? Antwoord: ja Dus: vertrekken maar!
 • Thierry Vansweevelt

  3 jaar geleden
  Op school heb ik altijd geleerd dat het levensgevaarlijk is om accessoires te dragen tijdens het sporten.
 • Roland Verhoeven

  3 jaar geleden
  het gaat om de mentale "klik", niet om het speeltje. En sporten kan je overal. Lopen, touwtjespringen, .... heb je geen fitnes of speelgoed voor nodig
 • Stefan Vantstraat

  3 jaar geleden
  Voor de beste smartband zou ik voor Garmin opteren. Fitbit is zeker goed, maar niet waterdicht (wat Garmin wel is.) Sporten waarbij je om die reden je band moet uit doen vond ik in de praktijk niet ideaal. De beste smartwatch om te trainen is zonder twijfel de Garmin Fenix5 (x). Deze laatste is helaas wel pokke-duur.
 1. Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"
  Play
  Later Als Ik Groot Ben

  Hoe de jonge Kürt Rogiers een trauma opliep als misdienaar: "Hij weende meer dan de mensen die naar de begrafenis kwamen"

 2. Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?
  Play

  Altijd al gedroomd van schommel die effectief overkop gaat?