Rokudenashiko toont een smartphonehoesje geïnspireerd op haar vagina.
Volledig scherm
Rokudenashiko toont een smartphonehoesje geïnspireerd op haar vagina. © Trouw

Kunstenares opgepakt na vaginaselfie uit 3D-printer

Ze probeert met haar kunst het taboe rondom vrouwelijke geslachtsdelen te doorbreken, maar Japan blijkt daar nog niet klaar voor. De kunstenares Rokudenashiko -echte naam Nashika Teajlajja- is gisteren opgepakt omdat ze data verspreidt waarmee mensen met een 3D-printer een model van haar vagina kunnen printen.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

iHLN