Saeco
Volledig scherm
© Saeco

Koffiemachines met bonen? Dit zijn de beste op de markt

MultimediaOndanks de populariteit en het gemak van cups en pads, zweren veel koffiedrinkers nog steeds bij de oldskool koffiemachine. De echte thuisbarista’s willen ook liefst een apparaat dat zelf de koffiebonen maalt. Onze technologie specialist ging op zoek naar de vier beste koffiemachines, mét ingebouwde bonenmaler.

22 reacties

 • André Poleszczuk

  3 jaar geleden
  André Poleszczuk Ben gebruiker geweest van JURA IMPRESSA J9 ONE Touch met prijskaartje van 1500€. Voor einde van 2 jarige waarborg, moest maalinrichting vervangen worden. Ondanks stipte naleving van onderhoudsvoorschriften, niet enkel ontkalken, zijn er nog 2 herstellingen.(Tot Kostprijs +/- 800€.) Op 5-jarige leeftijd, blokkeerde maalinrichting opnieuw! Toen vloog het toestel de zolder op. Dan is koffiedrinken wel heel duur!!
 • Koenraad Verstraeten

  3 jaar geleden
  Wel, wel, ik drink ook graag een lekkere kop koffie, maar twee schepjes Nescafé of vriesdroogkoffie van het merk '365'(Dehaize) zijn voor mij al lang oké, hoor. Wat niet wegneemt dat mijn absolute smaakmaker in het Illy-gamma ligt. Het mag ook Miko of Succes-koffie zijn (horeca). Schol!!
 • Patrick Huwel

  3 jaar geleden
  Ik heb ook een magnifica s, is een zeer goede machine. Enig nadeel is dat hij niet zegt dat er niet genoeg water meer is voor de laatste volle kop.
 • Jos devos

  3 jaar geleden
  De'Longhi Magnifica S is een top toestel, niet voor niks dat dit model al 12 jaar op de markt is.
 • Rody Franks

  3 jaar geleden
  super goed nieuws, Murto. Bedankt ook!