Enkele van de commentaren die we zagen passeren tijdens de livestream.
Volledig scherm
PREMIUM
Enkele van de commentaren die we zagen passeren tijdens de livestream. © fotomontage DM

Karaoke-app Starmaker ook populair bij pedofielen: “Kan je je broekje uitdoen?”

De in ons land aan populariteit winnende karaoke-app Starmaker blijkt een speeltuin te zijn voor pedofielen. Dat kon De Morgen met eigen ogen vaststellen. Bezorgde ouders proberen jongeren op de app te sensibiliseren. “Wat we zien, is hartverscheurend.”

 1. Face ID op iPhone 13 werkt niet meer bij onofficiële schermvervanging

  Face ID op iPhone 13 werkt niet meer bij onoffi­ciële schermver­van­ging

  Als het scherm van een iPhone 13 wordt vervangen door een derde partij die geen officiële bevoegdheid heeft van Apple, dan werkt de Face ID niet meer. Dat concludeert YouTuber Phone Repair Guru na eigen experimenten en wordt aan Tweakers bevestigd door iFixit, een bekende doe-het-zelf reparatiewebsite rond technologie. De stap bemoeilijkt reparaties van iPhone 13, omdat de gezichtsscanner voor veel mensen een belangrijke functie van een iPhone is.
 2. 
Deze persoonlijkheidstesten worden het vaakst afgenomen bij sollicitaties (en zo bereid je je voor)
  Jobat.be

  Deze persoon­lijk­heids­tes­ten worden het vaakst afgenomen bij sollicita­ties (en zo bereid je je voor)

  Solliciteren is zo al behoorlijk zenuwslopend. Als je dan nog een vragenlijst voor je neus krijgt met stellingen over je persoonlijkheid, of rijtjes vreemde tekens met de opdracht om ze verder aan te vullen, wordt het wel heel moeilijk om je aanwervingskansen in te schatten. Waarom gebruiken recruiters zulke testen? En hoe bereid je je erop voor? Jobat.be vroeg het aan arbeidspsychologe Anke Van Canneyt.

iHLN