Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Jonas verandert van nummer en krijgt plots tientallen Whatsapp-berichtjes bestemd voor vorige eigenaar

Een jongeman uit Brugge die een nieuwe simkaart met een nieuw telefoonnummer in gebruik nam, krijgt tientallen Whatsapp-berichtjes binnen die bestemd zijn voor de vorige eigenaar van het nummer. Dat bericht VTM Nieuws vandaag.

13 reacties

 • Johan De Cauwer

  2 jaar geleden
  Normaal is dan dat je dat meldt aan de groep of de persoon en je afmeldt van de groep. Als ze je dan blijven stalken is er pas een probleem, niet eerder.
 • Thomas Anderson

  2 jaar geleden
  Warempel wat een wereld wonder!
 • Peter Buyck

  2 jaar geleden
  Onwetende gebruiker of overleden gebruiker? WhatsApp zou uit zichzelf verificatieberichten kunnen sturen om te controleren of de gebruiker nog actief is. En ik denk dat het ook te maken heeft met 'hoeveel' je voor de sim-kaart betaalt (en dus hoe grondig de provider de simkaart desactiveerde).
 • Yves Van Rossem

  2 jaar geleden
  Jonas verandert van nummer en krijgt plots tientallen Whatsapp-berichtjes bestemd voor vorige eigenaar ... Wat is daar nu zo speciaal aan ? uw WhatsApp account is gelinkt aan uw gsm nummer. WhatsApp weet echter niet dat u van GSM nummer wijzigd dus blijft het berichten doorsturen naar dit nummer. Is een "normaal" verklaarbare werking. Ik zeg echter niet "de beste" ... @Alex Wellens: uw provider heeft daar niets mee te maken.
 • Koen F.

  2 jaar geleden
  Het ligt niet aan de provider maar aan alle onwetende Whats app gebruikers Gekoppelde nummers zijn gekoppeld , als je deze niet aanpast blijft alles zoals het was, das zo klaar als een glas water, Helder toch ?

Tech