Huawei-ceo Richard Yu demonstreert de P20 in Parijs.
Volledig scherm
Huawei-ceo Richard Yu demonstreert de P20 in Parijs. © AFP

Is dit toestel de 'killer' van de iPhone X en Samsung S9?

MultimediaDe opvolger van Huawei's P10-vlaggenschip is niet de P11, maar meteen de P20. De Chinese fabrikant heeft op zijn Pro-versie drie camera's aan de achterkant gezet, waarvan de primaire een resolutie van 40 megapixel heeft. En er zijn nog een paar dingen te vertellen over de nieuwe Samsung Galaxy S9- en iPhone X-'killer'.

63 reacties

 • Rik Hofman

  2 jaar geleden
  een apple ondersteunt het toestel gedurende 5 jaar met een operating system update. 5 jaar. Een Samsung 3 jaar. #Factchecker.
 • Gravis Frederic

  3 jaar geleden
  @Andre Poelmans Iphone bestaat nog maar 10 jaar... Daarom hebben ze een Iphone X (of 10) uitgebracht. Of spreken we over een Ipod?
 • andre poelmans

  3 jaar geleden
  Heb al 15j Iphone... nu de X Gewoon kwaliteit is dat ! Duur maar goed ! En voor de beterweters.... mijn eerste Iphone werkt nog steeds. Steekt in een oplaadstation waar ik muziek mee afspeel ( 15j oud aub) En mijn iphone is mijn wekker, mijn camera, mijn zaklamp, mijn agenda, mijn gps, mijn telefoon, en zelfs gedeeltelijk mijn wallet.... Voor mij z’n geld waard ! Maar ik keur Android niet af.
 • Marc Eykens

  3 jaar geleden
  nog altijd een race tussen Apple en Android, het is toch simpel, Apple is een vrouwentelefoon en Android voor mannen
 • aaron lammens

  3 jaar geleden
  Liever android dan een apple brol waar ge na enkele jaren niets meer mee zijt en verplicht bent om een andere aan te schaffen geef mij maar een android en dan nog veel liever een samsung dan een apple te zot voor woorden dat ze zelfs hun eigen merk maar een aantal jaren ondersteunen
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch