Volledig scherm
© Unsplash

iPhone 11 te duur? Deze Android modellen zijn minder prijzig en even goed

MultimediaOndanks een lauwe ontvangst bij zijn aankondiging is de iPhone 11 toch een van de meest gegeerde smartphones van het moment geworden. Alleen is niet iedereen bereid om de steile prijs - minstens € 774 - ervoor neer te leggen. Hier zijn vijf Android-alternatieven die minstens even sterk zijn, maar minder duiten kosten.

21 reacties

 • Jos Vanhout

  1 jaar geleden
  Iphone (en alle andere Apple producten) zijn de grootste (overprijsde) bucht die er bestaat. Hilarisch hoe zoveel idioten hier blijven intrappen en die brol blijven verdedigen en kopen.
 • Dave David

  1 jaar geleden
  Apple of samsung... huh zijn er nog andere merken??? Dit zijn de enige merken die de high end toestellen een mooi geluid, design, camera, andere harware en software aanbieden alsook een breed gamma aan compatiebele accessoires vb airpods of earbuds. Huawei p30 pro goede camera maar geluid? Hoor je amper als je iets afspeelt en ook maar 1 speaker. De rest mankeert ook veel features als je gedetailleerd gaat zoeken
 • Lionel Samyn

  1 jaar geleden
  Ik heb een Samsung a50 en 3 camera's, 128 gb, een camera vooraan en perfecte resolutie
 • Paul Oosterlinck

  1 jaar geleden
  De Huawei P30 pro is sowieso op alle vlakken beter dan de iPhone...
 • Ingrid Vantroostenberghe

  1 jaar geleden
  Maar met Apple verkoop je je toestel nadien altijd duurder dan om het even welk ander merk. De waarde van een Samsung, Huawei, etc dalen enorm snel. De waarde van een iPhone daarentegen blijft altijd veel hoger. Daarom ook een betere investering.
 1. Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemotherapie: "De kinderen geven mij kracht"
  Play

  Kleuterjuf blijft lesgeven tijdens chemothera­pie: "De kinderen geven mij kracht"

 2. Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken
  Play

  Deze mannen zitten letterlijk met hun hoofd in de wolken

iHLN