Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Intel belooft enorme veiligheidslekken in recente chips te dichten tegen eind januari

Intel-ceo Brian Krzanich kon op het podium van CES, het grootste techcongres ter wereld, niet anders dan de kwestie van de potentieel catastrofale veiligheidslekken in zijn chips aan te raken. Hij herhaalde dat er nog deze week een oplossing zal zijn voor 90% van alle kwetsbare Intel-processors van de laatste vijf jaar. Voor de overige 10% komt de patch er tegen het einde van de maand, beloofde Krzanich. Over Intel-chips ouder dan vijf jaar zei hij niks.

0 reacties

 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. REVIEW. Xiaomi 13 Pro heeft kwaliteit van klassiek fototoestel, maar dan in smartphoneformaat
  1

  REVIEW. Xiaomi 13 Pro heeft kwaliteit van klassiek fototoe­stel, maar dan in smartphone­for­maat

  Honderden megapixels, samenwerkingen met gerenommeerde fotografiebedrijven, softwarematige hocus pocus. Voor de camera’s van hun toptelefoons halen technologiebedrijven alles uit kast om je te overtuigen tot een aankoop. Dat is ook het geval bij de Xiaomi 13 Pro. Die combineert een unieke sensor met een deal met het Duitse Leica. Maar een smartphone is meer dan camera’s alleen, dus is dat genoeg om ons te overtuigen? Je leest het in deze recensie.
 3. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.