Tim Cook, CEO van Apple, stelt de nieuwe iPhone X voor.
Volledig scherm
Tim Cook, CEO van Apple, stelt de nieuwe iPhone X voor. © reuters

In 90 seconden: alles wat je moet weten over de nieuwe iPhones

VideoApple heeft gisteren de nieuwe iPhones voorgesteld. Niet alleen komt er een vervolg van de iPhone 7 (plus) op de markt, maar ook de gloednieuwe iPhone X ligt binnenkort in de winkel. Er is ondertussen al heel wat gezegd en geschreven over de nieuwe smartphones, daarom hebben we alles wat je moet weten even op een rij gezet.

  1. Nu ook YouTube en TikTok overstag gaan: “Sociale netwerken willen met ‘stories’ iedere dag opnieuw hun gebruikers verleiden”
    PREMIUM

    Nu ook YouTube en TikTok overstag gaan: “Sociale netwerken willen met ‘stories’ iedere dag opnieuw hun gebruikers verleiden”

    Snapchat was ooit de allereerste om ‘stories’ te introduceren: foto’s of filmpjes die maar één dag op je sociaal netwerk blijven staan. Alle andere sociale media zijn intussen gevolgd. Zelfs een app voor klantenkaarten gebruikt het principe om reclamefolders te tonen. Technologie-expert Pieterjan Van Leemputten legt uit wat de twee redenen zijn waarom sociale netwerksites zo’n fan zijn van ‘stories’. “Het is niet de reden die ze zelf aanhalen, want die is bullshit.”

iHLN