Ga je een nieuwe smartphone kopen? Zo weet je op voorhand of die lang mee zal gaan.
Volledig scherm
Ga je een nieuwe smartphone kopen? Zo weet je op voorhand of die lang mee zal gaan. © Getty Images

Hoe kan je op voorhand weten of een telefoon lang zal meegaan?

MultimediaWanneer je een nieuwe smartphone koopt, kan het gebeuren dat je toestel na een jaar al redelijk waardeloos is. Welke smartphones gaan lang mee en welke niet? En moet je op bepaalde specificaties letten wanneer je een smartphone koopt? Wij vroegen raad aan Frank Everaardt, tech-expert bij Hardware.Info

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    1

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

iHLN