Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © AP

Het is Black Friday: de beste tech-koopjes

MultimediaHoewel veel winkels en merken ons al een hele week bombarderen met Black Friday-kortingen, is het voor bepaalde elektronicaproducten wel degelijk aan te raden dat je wacht tot de dag zelf, omdat de meeste merken dan echt gaan stunten met hun prijzen. Wie al een tijdje aast op een nieuwe gameconsole, smartphone of televisie - en geen top-of-the-line verwacht - kan vandaag vaak écht wel een slag slaan. 

6 reacties

 • Mario Adams

  2 jaar geleden
  Eén grote oplichterij. Ik ben al een tijdje op zoek naar een degelijke maar goedkope laptop, die enkel zal dienen in noodsituaties als mijn PC het begeeft. Een tijdje geleden zag ik in een supermarkt een i5 voor 699 EUR. Maar ik wil niet meer dan 400-500 spenderen. Vandaag stond die laptop, in dezelfde supermarkt, te koop voor 649 EUR, en als 'vorige prijs' stond er '869 EUR'.... Wat een oplichterij!!
 • raymond dresen

  2 jaar geleden
  Ik kocht een straalkacheltje in promotie voor 199 euro een paar weken geleden en nu met black friday 249 euro voor juist dezelfde.
 • jean petermans

  2 jaar geleden
  De beste koopjes zijn diegene die je deze tijd niet koopt.
 • Bernd Vaes

  2 jaar geleden
  De uitspattingen van de commerce!
 • Tom Maes

  2 jaar geleden
  189... Bij Fun staat hij aan €179!
 1. “Niet grappig”: moeder Elon Musk reageert op zijn akelige tweet over "sterven onder mysterieuze omstandigheden”

  “Niet grappig”: moeder Elon Musk reageert op zijn akelige tweet over "sterven onder mysterieu­ze omstandig­he­den”

  Elon Musk zorgt weer voor beroering op Twitter met een verwijzing naar zijn mogelijke dood “onder mysterieuze omstandigheden”. Zijn tweet kwam na een bericht over de Tesla-CEO dat Dmitri Rogozin, het hoofd van het Russische ruimtevaartagentschap, volgens Musk naar Russische media stuurde. De moeder van Musk reageerde al snel op de lugubere boodschap van haar zoon: “Dat is niet grappig”.
 2. Een smartphone tien jaar (of langer) gebruiken? Expert legt uit hoe dat kan: “Vooral de softwareondersteuning van je toestel is belangrijk”
  Tweakers

  Een smartphone tien jaar (of langer) gebruiken? Expert legt uit hoe dat kan: “Vooral de softwareon­der­steu­ning van je toestel is belangrijk”

  Duurzaamheid is steeds minder een hol begrip, maar meer en meer hét pad voor de toekomst. Ook bij de keuze van je smartphone kun je op dat vlak een verschil maken, door een smartphone aan te schaffen die zo lang mogelijk meegaat. Donovan Kerssenberg, smartphonespecialist bij technologiesite Tweakers, legt uit hoe je er de beste uitpikt én geeft zijn eigen top drie mee.

Tech