rv
Volledig scherm
© rv

Hands-on met de HTC U11+: een van de beste en mooiste smartphones van het moment krijgt grote broer

HTC heeft zijn U11-vlaggenschip een upgrade gegeven met een krachtigere batterij en een groter scherm. En dat laatste ziet er prachtig uit. Maak kennis met de HTC U11 +, een Android-smartphone om mee gezien te worden.

7 reacties

 • Anoniem

  5 jaar geleden
  hier in china vernieuwen ze uw battery terwijl je er op wacht mijne heren en dames,en juffrouwen,binnen het uur heb je jou gsm terug met nieuwe battery ,ik kan het weten hoor ik woon hieren voor 25.64 euro of 200rmb,das wat anders dan vuilbak of 10 euro dat de opkopers geven hee
 • Milan De Backer

  5 jaar geleden
  Wordt afgekraakt op hardware.info. Zware kleurafwijkingen op het scherm en niet afleesbaar in zonlicht en ondanks de grote acuu een tegenvallende accuduur.De presatiebenchmarks vallen ook lager uit t.o.v. Concurenten met dezelfde hardware.
 • Nick De Bakker

  5 jaar geleden
  Het geeft nogal een vertekend beeld om een nieuwe smartphone te vergelijken met een model dat inmiddels 2 jaar oud is en voor bijna de helft van de prijs verkocht wordt...
 • Francois Vleminckx

  5 jaar geleden
  @Marc Haaren gij steekt uwe telefoon in uwe zak....man ge moet die constant in uw handen houden man man man....
 • Voornaam Achternaam

  5 jaar geleden
  Ik heb een Dogee rechtstreeks uit China en die werkt ook naar tevredenheid. Wie meer als €200 voor een telefoon uitgeeft is goed zot. Ja zelfs die met hun Apple.