Het ontwerp van de opvouwbare Pixel-telefoon van Google zou sterk doen denken aan de Galaxy Fold (zie afbeelding).
Volledig scherm
Het ontwerp van de opvouwbare Pixel-telefoon van Google zou sterk doen denken aan de Galaxy Fold (zie afbeelding). © AP

“Google werkt aan tweede opvouwbare Pixel-telefoon”

iHLNAl meer dan een jaar kijken we enthousiast uit naar het moment dat Google zijn eerste opvouwbare Pixel-telefoon, codenaam ‘Passport’, op de markt brengt. Google zou momenteel al bezig zijn met de ontwikkeling van een tweede opvouwbare Pixel-telefoon. Dat meldt 9to5Google op basis van een verwijzing in de broncode van Android 12.1, een aankomende versie van het besturingssysteem.

  1. Onze techjournalist test nieuwe, plooibare Samsung Galaxy Flip 3: “Je opent hem met een duim, zoals de klaptelefoons van vroeger”
    PREMIUM
    iHLN

    Onze techjourna­list test nieuwe, plooibare Samsung Galaxy Flip 3: “Je opent hem met een duim, zoals de klaptele­foons van vroeger”

    Als het van Samsung afhangt, worden plooibare telefoons dit jaar mainstream. Het elektronicabedrijf wil de daad bij het woord voegen met de Samsung Galaxy Z Flip 3. Hoe vernieuwend is dit toestel nu? Hoe zit het met de batterij en de snelheid? Is hij écht 1.050 euro waard? En is zo’n plooibare telefoon überhaupt stevig? Onze techjournalist testte hem een week lang uit: “De kans dat je zomaar een social media-app opent nadat je een melding hebt bekeken, is minder groot bij deze telefoon.”

iHLN