The Premiere blaast een beeld met schermdoorsnede van 120 inch tegen je muur.
Volledig scherm
The Premiere blaast een beeld met schermdoorsnede van 120 inch tegen je muur. © Samsung

GETEST. ‘The Premiere’ toont de toekomst van beamers, aan een prijs uit vervlogen tijden

Met zijn 4K-beeld, zijn smart tv-interface en vooral zijn ingebouwde soundbar is The Premiere van Samsung precies wat een entertainmentprojector zou moeten zijn. Alleen haalt het ding beamers – net nu ze wat democratischer begonnen te worden voor de portemonnee – weer helemaal naar af door zijn ridicuul hoge prijs.

0 reacties

 1. Samsung Flip 4 iets duurder dan voorganger: techgigant stelt ook Fold 4, nieuwe smartwatches en oortjes voor
  1

  Samsung Flip 4 iets duurder dan voorganger: techgigant stelt ook Fold 4, nieuwe smartwat­ches en oortjes voor

  Laten we met de deur in huis vallen: na een significante prijsdaling vorig jaar is de Samsung Galaxy Z Flip 4 dit jaar een beetje duurder geworden. De plooibare smartphone kost vijftig euro meer dan de voorganger, om precies te zijn. Verder zijn er niet al te veel verrassingen bij de nieuwe toestellen van het bedrijf. De Galaxy Z Fold 4 is een beetje beter dan het model van vorig jaar en daarnaast zijn er met de Samsung Watch 5 en Watch 5 Pro twee nieuwe smartwatches. Tot slot zijn er draadloze oortjes die de naam Galaxy Buds 2 Pro kregen.
 2. Deze laptops en tablets kunnen mee op reis met de kinderen
  Tweakers

  Deze laptops en tablets kunnen mee op reis met de kinderen

  Heb je binnenkort een lange rit met de kinderen voor de boeg? Om de reis in alle rust te laten verlopen, gingen we op zoek naar enkele kindvriendelijke tablets en laptops. Een technologisch toestel voor een kind van minder dan 12 jaar kopen is een hele uitdaging. Het mag niet te veel kosten, het moet tegen een stoot kunnen, de software mag niet te complex zijn… Friso Weijers, expert bij technologiesite Tweakers, weet als geen ander waar je als ouder op moet letten.