Volledig scherm
© Netatmo

Getest: slimme deurbel van Netatmo

multimediaWil je inbrekers afschrikken? Wil je bezoekers bekijken voor je de deur opent? Of wil je ook vanop kantoor met Jehova’s getuigen kunnen keuvelen? De Smart Video Doorbell van Netatmo is het overwegen waard, ook voor mensen met twee linkerhanden.

2 reacties

 • Yvan Lissens

  2 maanden geleden
  Leuke techniek, maar ik hou me bij de klassieke deurbel zonder verbindingen via Internet. Ik heb een aantal vrienden/familieleden die al teruggekeerd zijn naar de klassieke bel omdat ze teveel problemen hadden met de "slimme" deurbel.
 • Johan Streulens

  2 maanden geleden
  Wat helpen technologie.. een zoveelste "te laat" zijnde! Vroeger de "deur" open latende..vertrouwen hebbende! Amper misdaad te betreuren.. Heden camera's, beveiligingen tot en met  nodig zijnde.. amper vervolging mogelijk om "privacy" beschermt te weten! Slachtoffer blijvende voor de rechtbank! Zelf beelden verspreidende? Aangeklaagd weten te worden! Niet technologie wat "zin" brengende .Het gerecht 100 jaren "achter" staande!
 1. Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskantoor: dit zijn de beste waterkokers
  Multimedia

  Perfect als cadeau én een must-have voor je thuiskan­toor: dit zijn de beste waterko­kers

  Bestaat er een simpeler huishoudtoestel dan een waterkoker? Misschien niet, maar feit is dat het toch echt handige dingen zijn, die hun nut extra bewijzen in de koudere maanden van het jaar. Ze zijn populair, en dat weten de fabrikanten ook: in de Pricewatch staan er maar liefst 700 toestellen! Onze techredacteur zocht er vier goed beoordeelde modellen uit, voor kleine én grote budgetten.
 1. Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten
  Play

  Bernie Sanders zamelt bijna 1,5 miljoen euro in door populaire wanten

 2. Truck vol karaokemateriaal rijdt te snel en mist dan bocht
  Play

  Truck vol karaokema­te­ri­aal rijdt te snel en mist dan bocht

iHLN