Bowers & Wilkins wacht altijd lang voor ze zich op een nieuwe trend storten. Maar vervolgens is het wel met volle overgave.
Volledig scherm
Bowers & Wilkins wacht altijd lang voor ze zich op een nieuwe trend storten. Maar vervolgens is het wel met volle overgave. © Bowers & Wilkins

GETEST. Bowers & Wilkins PI7: is dit de moeder van alle Bluetooth-oortjes?

Eventjes hadden smartphonefabrikanten als Apple en Samsung de markt voor Bluetooth-oortelefoontjes zo goed als voor zich alleen, maar ze krijgen meer en meer concurrentie van gevestigde audiomerken. Die door de band minder ‘draagbaar’ zijn, maar wel een merkelijk beter geluid geven. Een nieuwe set van het Britse topmerk Bowers & Wilkins, hun debuut op deze markt, zet die tegenstelling meer dan ooit op scherp.

2 reacties

 • Dick De Zeure

  2 maanden geleden
  Ik heb een paar zuil luidsprekers staan uit de 300 serie van B&W en ben enorm tevreden over de geluidskwaliteit. Aan kwaliteit hangt nu eenmaal een prijskaartje.
 • Paul Willems

  2 maanden geleden
  B&W luidsprekers,de beste die er zijn. Kwaliteit!!!
 1. Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadseries

  Humor én spanning: dit zijn onze favoriete komische misdaadse­ries

  Op 16 juni pakt Streamz uit met ‘Glad ijs’, een nieuwe reeks van Vlaamse bodem, en dan nog wel in het razend ambitieuze genre van de komische misdaadserie. Wij gingen in streamingland op zoek andere topseries die humor en misdaad met veel schwung combineren, en bundelden spin-offserie ‘Better Call Saul’ (Netflix), het zwartkomische ‘Fargo’ (Netflix) en ‘buddy cop’-reeks ‘Terriers’ (Disney+) voor u samen in onze kijkgids.
 2. TikTok, Snapchat, Reddit en YouTube werken samen met Britse overheid om jongvolwassenen aan te zetten tot vaccinatie
  1

  TikTok, Snapchat, Reddit en YouTube werken samen met Britse overheid om jongvolwas­se­nen aan te zetten tot vaccinatie

  Vandaag zouden er in Groot-Brittannië een aantal coronamaatregelen sneuvelen, maar de slechte cijfers beslisten er anders over. Gisteren kwamen er meer dan 9.200 nieuwe gevallen bij, vooral te wijten aan de Deltavariant. De overheid zet zwaar in op de vaccinatiecampagne en wil dat ook de jeugd zich laat prikken. Een lastige leeftijdsgroep, waar de vaccinatiebereidheid het laagst is. Daarom wordt er nu samengewerkt met grote social mediaspelers als TikTok, Snapchat, Reddit en YouTube.

iHLN