Eerste indruk van Samsung Galaxy Z Fold 3 en Z Flip 3: “Geen baksteen meer in je broek”

Samsung stelt twee nieuwe plooibare smartphones voor, aan een schappelijkere prijs dan de modellen van vorig jaar. Ook krijgen we nieuwe draadloze oortjes en een duo smartwatches voorgeschoteld. Wij gingen al aan de slag met de Galaxy Z Fold 3 en de Z Flip 3.

15 reacties

 • Max Jacobs

  7 maanden geleden
  De meeste weten hier precies niet wat de bedoeling is en waarom dit zoveel kost. Later zullen alle smartphones plooibaar of uitshuifbaar zijn. Op alles wat heel nieuw is staat er een "early adopter tax" gewoonweg de kost van iets heel nieuw op de markt te brengen. Wat is het voordeel van een plooibare gsm? Wel ze zijn altijd groter aan het worden en ze passen niet meer in je broekzak. Dus voila plooibaar.
 • Tim Vercammen

  11 maanden geleden
  Voor dat geld koop je u een iPad Pro en iPhone erbij. Waarom zoiets moet kunnen plooien is mij een raadsel.
 • Kurt Cockaert

  11 maanden geleden
  de Fold even in een winkel bekeken. Lijkt me zeer krasgevoelig en plastic scherm. Geef mij maar een standaard smartphone.
 • Marc Wouters

  11 maanden geleden
  Apple had ooit een iPhone met plooibaar scherm, al was dat niet de bedoeling.
 • Benjamin Spruyt

  12 maanden geleden
  Ik ben bijzonder tevreden van mijn Galaxy Z Fold2 5G.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. Nothing Phone (1) voor iedereen te koop, maar is er in België nog plaats naast Samsung en Apple of blijft het nicheproduct voor designfans?

  Nothing Phone (1) voor iedereen te koop, maar is er in België nog plaats naast Samsung en Apple of blijft het nichepro­duct voor designfans?

  Na weken van kleine aankondigingen om de hype en hoeveelheid media-aandacht aan te zwengelen, is vanaf donderdag 21 juli de Nothing Phone (1) te koop voor het brede publiek. Op zo’n korte tijd een degelijke smartphone lanceren, verdient een applausje, maar kan het bedrijf ook daadwerkelijk doorbreken? Is er eigenlijk nog plaats voor een nieuwe speler in de smartphonemarkt? En hoe is de koek verdeeld sinds Huawei zowat verdween door Amerikaanse sancties?