Volledig scherm
PREMIUM
© Shutterstock

“Een pak goedkoper dan de papieren variant”: waarom ook jij beter overschakelt naar e-books

Nog geen 5 procent van alle boeken die jaarlijks worden verkocht in Vlaanderen zijn e-books. En dat terwijl de voordelen van elektronisch lezen allang duidelijk zijn. Onze techexpert geeft enkele goeie redenen om je toch bij die minderheid te scharen. “Tal van klassiekers kan je tegenwoordig al gratis downloaden.”

 1. Uitvinder Anthony Liekens uit ‘Team Scheire’: "Ik wil de grootste nerd van België worden”
  PREMIUM

  Uitvinder Anthony Liekens uit ‘Team Scheire’: "Ik wil de grootste nerd van België worden”

  Met z’n grijze haren alle kanten op en zijn labojas als vaste metgezel knutselt Anthony Liekens (44) iedere week mee aan oplossingen voor kleine en grote problemen in ‘Team Scheire’. Als uitvinder - ja, dat is zijn beroep - maakt hij festivalbandjes om mee te betalen, zorgt hij dat iedereen een mondmasker kan maken en racet hij met slijpschijven aan zeventig kilometer per uur. Alles begint vanuit zijn uitvindersgarage in Schilde, waarin hij ons een kijkje laat nemen.
 2. Laat je niet vangen aan de promopraatjes van autoverkopers: onze auto-expert over de nadelen van elektrische wagens
  PREMIUM

  Laat je niet vangen aan de promopraat­jes van autoverko­pers: onze au­to-ex­pert over de nadelen van elektri­sche wagens

  Over de elektrische auto hoor je meestal niets dan voordelen van zowel verkopers als van chauffeurs die er al mee rijden. Onze auto-expert Joost Bolle vindt ook dat de elektrische auto zijn plaats in ons autolandschap verdient. Maar hij vraagt zich af waarom automerken en -verkopers niet wat eerlijker kunnen zijn over de nadelen - die er wel degelijk ook zijn. Hij belicht de vijf belangrijkste. “Elektrisch rijden is lang niet altijd goedkoper.”
 1. Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"
  Play

  Alloo en de wegpolitie zetten Ferrari aan de kant: "Ik ging gewoon even tanken"

 2. Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis
  Play

  Man van 300 kilogram met container en kraan bevrijd uit zijn huis

iHLN