Op zoek naar een nieuwe droogkast? Dit zijn de toppers van het moment.
Volledig scherm
Op zoek naar een nieuwe droogkast? Dit zijn de toppers van het moment. © Bosch

Droogkast kopen? Dit is onze top 3

MultimediaDroogkasten waren de afgelopen jaren onderhevig aan veel vernieuwing, zowel qua energieverbruik als wat de functies betreft. De kans is daardoor groot dat je een verouderd model in huis hebt. Onze specialist baande zich een weg door het enorme aanbod om de beste toestellen van het moment te vinden.

24 reacties

 • Pierre Vaneylen

  2 jaar geleden
  beste koop je bij de Kleine Zelfstandige in plaats van dat ons geld naar het buitenland verhuist. Net NU heeft de staat meer inkomen nodig om alle premies te kunnen betalen. De plaatselijke economie steunen is er eentje van. Ook dit is solidariteit.
 • Robert Dockx

  2 jaar geleden
  Welke toestellen kan je, voor het geval je zonnepalen hebt, laten communiceren met je omvormer zodat ze opspringen zodra er opbrengst van je panelen is? Weet dat ze reeds bestaan maar zie er nergens een test van.
 • Rik Lameyze

  2 jaar geleden
  Zit er in een stoomfuncties? Als je een hemd maar een tijdje aanhad, is dat handig. En zuinig. Ongeveer levensduur: Miele 5000x aan 3x per week= ca 30 jaar Aeg of Bosch 3000 19j Rest is minder.
 • Gunther Berghs

  2 jaar geleden
  Warmtepomp droogkast bestaat al heel lang intussen en dus niet iets nieuw. Ik heb het model van de aller eerste generatie van AEG uit 2007. Gemiddelde droogtijd is ±30 minuten. De was werd in mijn AEG wasmachine eerst droog gezwierd op 1600tr/min , want dat gegeven is ook erg belangrijk voor je verbruik en resultaat. De wasmachine werd samen gekocht met die droogkast uit 2007.
 • Petroeska Vandendriessche

  2 jaar geleden
  Mijn miele droogkast heeft het na 27 jaar begeven .heel tevreden van geweest en ze heeft veel gedraaid zijn een gezin van 6 dus wekelijks minimaal 3 x draaien . Wasmachine miele ondertss ook al 20 jaar oud nog nog mankementen aan geweest . Voor mij blijft miele mijn nr 1
 1. Militaire inlichtingendienst koopt wifirouters van Huawei: “Niet goed voor de geloofwaardigheid”
  Play
  27

  Militaire inlichtin­gen­dienst koopt wifirou­ters van Huawei: “Niet goed voor de geloofwaar­dig­heid”

  Dat de militaire inlichtingendienst ADIV wifirouters en servers van het Chinese technologiebedrijf Huawei kocht, doet stof opwaaien. “Door wat voor bende amateurs worden wij eigenlijk bestuurd?”, reageert N-VA-Kamerlid Theo Francken op Twitter. Technologiejournalist Kenneth Dée reageert met meer nuance: “De inlichtingendiensten kunnen wel in de gaten houden of ze afgeluisterd worden.”

Tech