Samsung Q900R
Volledig scherm
Samsung Q900R © Samsung

Dit zijn de vijf beste tv’s van het moment

MultimediaHet begin van het najaar is voor veel mensen het uitgelezen moment om een nieuwe tv aan te schaffen. We doken even in onze recente reviews en kwamen tot deze top 5.

36 reacties

 • Jacques Heirman

  1 jaar geleden
  Ik een Oled tv van Philips 3 maanden in gebruik, nog nooit zo een prachtig beeld Gezien in al zijn facetten, en het geluid is ook zeer goed...en dan Kunnen we beter Zwijgen over tv programma’s want dat heeft met de kwaliteit van deze toestellen Niets te maken.
 • Richard Tolenaars

  1 jaar geleden
  Ik heb nu 4 jaar een LG groot scherm en is een uitstekende TV. Ik kijk enkel sport en Netflix documentaires want ik heb geen TV om reclame te kijken en daarom mag het voor mij best wat kosten.
 • Jan vanderwallen

  1 jaar geleden
  Op dit moment hebben Oled tv's een grote voorsprong op de rest en de prijs begint betaalbaar te worden.
 • joseph lemmens

  1 jaar geleden
  Na 15 jaar gebruik kan ik je pas vertellen of mijn TV al dan niet een kwalitatief hoogstaand product is.
 • Koen Geboors-Groffy

  2 jaar geleden
  Het merendeel van de argumenten hier tegen een fatsoenlijk toestel zijn dat er geen kwalitatieve programma's zijn. Daar zal streaming, zoals Netflix en anderen, een degelijke oplossing voor gaan moeten leveren! Want inderdaad, wat een gigantische brol krijgen we toch over ons uit gestort!?
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlichte dag
  Play

  Waar kwam dat vandaan? Bliksem slaat in op klaarlich­te dag

 2. Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken
  Play

  Alles voor de wetenschap! Nederland opent testcafé waar je nu al een pintje kan drinken