Jouw bankirai-terras is in een mum van tijd schoon met een hogedrukreiniger.
Volledig scherm
Jouw bankirai-terras is in een mum van tijd schoon met een hogedrukreiniger. © Kärcher

Dit zijn de vijf beste hogedrukreinigers van het moment

MultimediaDe lente is in het land, en dus is het tijd om je terras een grondige poetsbeurt te geven. De beste manier om het vuil en mos van je terrastegels en -planken te krijgen, is de hogedrukreiniger eens boven halen. Dit zijn onze aanraders

11 reacties

 • Eline Bastiaensen

  4 jaar geleden
  Lauw water, sodakristallen en een schuurborstel. Je hoeft amper te schrobben, nadien wat schoonspuiten met water en je planken en meubels zijn heel snel als nieuw.
 • Nico Lietaert

  4 jaar geleden
  Dat iemand er ook maar aan denkt om bankirai te leggen. Zo een brol en zo glad als een ijspiste. Een stenen terras maak je met javel proper. Dan blijven je voegen tenminste zitten.
 • paul van gele

  4 jaar geleden
  gewoon met javel voor de tuintegels en op de houten meubels beetje verdunnen met water en gewoon laten af regenen. Het beste als je het doet als het mot regent dan spuitje gewoon met pure van 15 graden.
 • Louis Meeus

  4 jaar geleden
  Laat die hogedrukreinigers uit huis, is nergens goed voor.
 • Benny Verhamme

  4 jaar geleden
  Ja een houten terras moet je vooral schoonmaken met een hogedrukreiniger. Het domste dat je dus kan doen. Dit maakt je hout kapot En zo goed is Kärcher nu ook weer niet heb eens één geleend van iemand lekken langst alle kanten veel plasticen rommel in de koppelstukken. Is niet meer zo goed als vroeger