De Dyson V11.
Volledig scherm
De Dyson V11. © Dyson

Dit zijn de beste draadloze stofzuigers op de markt

MultimediaVeel mensen zweren bij een klassieke stofzuiger voor het zwaardere schoonmaakwerk, maar een draadloos model is toch verdomd handig om in huis te hebben. Dit zijn de vier beste steelstofzuigers die momenteel op de markt zijn.

24 reacties

 • rik gasket

  8 maanden geleden
  Mijn dyson doet het goed maar wat een hels lawaai zeg ....... gelukkig heb ik nu een robotstofzuiger die bijna al het werk doet.
 • Annelies Despriet

  8 maanden geleden
  Zou mijn Dyson niet kunnen missen! Super toestel voor dagelijkse ronde. Top service dienst na verkoop, batterij wordt in garantie vervangen.
 • Bertrand Janses

  8 maanden geleden
  Bertrand Janses: Dyson, de koning in stofzuigerland??? Dan moet ge wel het lawaai van een voorbij vliegende jet erbij nemen! Als dat het beste is wat jullie "experts" kunnen aanbieden geef mijn portie dan maar aan de kat!
 • Andy De Schieter

  8 maanden geleden
  Ik heb de speedmax pro van Philips. Met kop en schouders beter dan die Dyson rommel. En dat dweilmachine kan je ook beter laten liggen, dat maakt meer strepen dan iets anders.
 • Dieter Lanckman

  8 maanden geleden
  Ik heb een Rowenta RH9051WO; super goed machien, lange autonomie, gemakkelijk uitkuisbaar, zuigt alles op. Werkt bijna evengoed als mijn Nilfisk tonnetje.
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 1. De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"
  Play

  De Croo richt zich in laatste woorden tot jongeren: "Het einde wordt een nieuw begin"

 2. Dit is de ongelofelijk schattige Ponkey de shezel
  Play

  Dit is de ongelofe­lijk schattige Ponkey de shezel

iHLN