De beste draadloze speakers voor binnen én buiten? Hier zijn ze!
Volledig scherm
De beste draadloze speakers voor binnen én buiten? Hier zijn ze! © Sonos

Dit zijn de beste draadloze speakers

MultimediaJe haalt muziek van het internet binnen via een streaming-app op je smartphone, tablet of laptop, en knalt die vervolgens door naar een draadloze speaker die haar door de kamer doet galmen. We bekeken de belangrijkste nieuwe streamingspeakers van dit jaar, van budgetmodellen tot de meer prijzige toppers.

7 reacties

 • Eric De landtsheer

  2 jaar geleden
  Als niet audiofiel, ben ik nog altijd tevreden van mijn JBL extreme.Terwijl ik werk geeft het zelfs vrij stilletjes een mooie vulling van de ruimte. Met Fx Sound enhancer kan ik nog beetje finetunen.... Mocht ik ooit eens geld kunnen verkwanselen, zonder meer, zou ik voor Beosound gaan, maar dat is dan puur voor de vormgeving...
 • Tom H

  2 jaar geleden
  Oei Jan, toch een keertje oren laten uitspuiten. Tussen mijn Google nest mini van 49€, mijn Sonos van 200€ en B&W van 800€ zit een gigantisch groot verschil hoor.
 • Willy Van Ginneken

  2 jaar geleden
  Niet waar Jan. Er is zeker een punt waar je voor de bouwkwaliteit en de looks betaald maar 100€ voor een goede speaker met goede drivers is zeker niet te veel.
 • Jurgen Verheye

  2 jaar geleden
  JBL Charge 3 al jaar opgevolgd door Charge 4. Elke keer als het over technologie gaat gaan jullie de mist in. Hoe doen jullie dat eigenlijk? Vandaag gaan we eens over draadloze speakers schrijven. Lees de eerste webpagina’s die je tegenkom en neem de info klakkeloos over.
 • Theo Van Hoof

  2 jaar geleden
  Ne goeie speaker met draad. Wat hier wordt voorgesteld komt lawaai uit. Daar is alles mee gezegd. Zet er een Klipsch, B&W of Infinity naast en ze kruipen in de grond van schaamte.