Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Deze uitstekende laptops zijn momenteel zeer in trek

MultimediaOp zoek naar een nieuwe laptop? Deze toestellen met een goede prijs-kwaliteitverhouding worden momenteel het vaakst bekeken op Tweakers.be

10 reacties

 • Steve Walschot

  3 jaar geleden
  Dell XPS zijn en blijven de beste laptops ooit, maar uiteraard niet voor ieders budget. Mijn vrouw haar 13 inch xps koste 2400€, mijn 17 inch xps 3400€. Je hebt dan wel een hoogwaardige laptop die amper iets weegt met betere specs dan 90% van de commerciële desktops.
 • Kevin Zwanenpoel

  3 jaar geleden
  HP zou ik nooit meer kopen (bedrijf in zware crisis). Die MSI voor onder de 1000 EUR is echter wel zeer interessant (vergeleken met wat je 10 jaar geleden voor 1000 EUR had - en dan reken ik nog niet eens inflatie mee! - echt wel zalig) Ryzen beloof idd. ook veel interessants voor de toekomst - Ryzen7 laptops nog niet veel gezien hier te lande helaas
 • johnny bravo

  3 jaar geleden
  In Frankrijk heb ik gekocht 15" slimline laptop met 64gb memory en Windows10 nieuw voor 180e.. Ik weet dat voor gamers niet voldoende is ,maar full hd beeld speel deze af zoals niets en hij werkt ook rap genoeg. Enige meerprijs was 64Gb micro sd dat bij Action kost 21e en deze zorg voor exstra memory. Baterij kan uuren lang draaien..Ben super tevreden ermee..
 • Jef Smit

  3 jaar geleden
  Momenteel krijg je met AMD processors meer waar voor je geld. Dus koop je in 2019 een laptop neem er dan ene met een AMD ryzen processor.
 • Jef Smit

  3 jaar geleden
  Momenteel krijg je met AMD processors meer waar voor je geld. Dus koop je in 2019 een laptop neem er dan ene met een AMD ryzen processor.
 1. WhatsApp komt met nieuwe functie om groepen overzichtelijker te maken

  WhatsApp komt met nieuwe functie om groepen overzichte­lij­ker te maken

  Chatplatform WhatsApp zal binnenkort een nieuwe functie voorstellen waarmee groepsgesprekken overzichtelijker moeten worden. Via ‘communities’ of ‘gemeenschappen’ kunnen gebruikers meerdere groepen samenbrengen. Meta, het moederbedrijf van WhatsApp en Facebook, kondigde de plannen aan. Wanneer de nieuwe functie precies wordt uitgerold en welke landen eerst aan de beurt zijn, maakt het bedrijf nog niet bekend. “We gaan dit langzaam uitvoeren”, meldt oprichter en topman Mark Zuckerberg.