Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Deze uitstekende laptops zijn momenteel zeer in trek

MultimediaOp zoek naar een nieuwe laptop? Deze toestellen met een goede prijs-kwaliteitverhouding worden momenteel het vaakst bekeken op Tweakers.be

10 reacties

 • Steve Walschot

  3 jaar geleden
  Dell XPS zijn en blijven de beste laptops ooit, maar uiteraard niet voor ieders budget. Mijn vrouw haar 13 inch xps koste 2400€, mijn 17 inch xps 3400€. Je hebt dan wel een hoogwaardige laptop die amper iets weegt met betere specs dan 90% van de commerciële desktops.
 • Kevin Zwanenpoel

  3 jaar geleden
  HP zou ik nooit meer kopen (bedrijf in zware crisis). Die MSI voor onder de 1000 EUR is echter wel zeer interessant (vergeleken met wat je 10 jaar geleden voor 1000 EUR had - en dan reken ik nog niet eens inflatie mee! - echt wel zalig) Ryzen beloof idd. ook veel interessants voor de toekomst - Ryzen7 laptops nog niet veel gezien hier te lande helaas
 • johnny bravo

  3 jaar geleden
  In Frankrijk heb ik gekocht 15" slimline laptop met 64gb memory en Windows10 nieuw voor 180e.. Ik weet dat voor gamers niet voldoende is ,maar full hd beeld speel deze af zoals niets en hij werkt ook rap genoeg. Enige meerprijs was 64Gb micro sd dat bij Action kost 21e en deze zorg voor exstra memory. Baterij kan uuren lang draaien..Ben super tevreden ermee..
 • Jef Smit

  3 jaar geleden
  Momenteel krijg je met AMD processors meer waar voor je geld. Dus koop je in 2019 een laptop neem er dan ene met een AMD ryzen processor.
 • Jef Smit

  3 jaar geleden
  Momenteel krijg je met AMD processors meer waar voor je geld. Dus koop je in 2019 een laptop neem er dan ene met een AMD ryzen processor.
 1. Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)
  Livios

  Last van vocht in huis? Zoveel kost het om dat aan te pakken (en op deze premies kan je rekenen)

  18 procent van de Belgische woningen kampt met schade door vochtproblemen, dat blijkt uit cijfers van het Steunpunt tot bestrijding van armoede. Volgens het Wetenschappelijk en Technisch Centrum voor het Bouwbedrijf (WTCB) is zelfs 70 procent van de gevallen van bouwschade te wijten aan vocht. Vochtproblemen zijn hardnekkig en pak je best zo snel mogelijk aan. Maar hoeveel kost dat? En welke premies kan je daarvoor aanvragen? Bouwsite Livios zocht het uit.