Unsplash
Volledig scherm
© Unsplash

Deze smartphones zijn ijzersterk én eenvoudig in gebruik

MultimediaNiet iedereen heeft behoefte aan een (vaak peperdure) flagship-smartphone met veel toeters en bellen. De fabrikanten houden daar ook rekening mee: dit zijn enkele basismodellen van bekende en minder bekende merken die meer dan voortreffelijk hun werk doen. 

39 reacties

 • Noël Abbeel

  2 jaar geleden
  Beter een robuste voor 180-250€ van Blackview of oukitel of Doogee genoeg keus en batt tot 10000 mAh wel zware bakjes maar zeer sterk
 • Johan Van loocke

  2 jaar geleden
  Heb een Samsung Galaxy j 1 sedert januari 2016, meerdere keren gevallen, werk in de textiel, dus veel stof, zeer gemakkelijk in gebruik en dit voor de prijs van 109 euro. Sorry Fabienne, zoals jij je smartphone aanprijst klinkt dit meer als verkooppraatje, toevallig geen winkel in die branche ?
 • Theo Van Hoof

  2 jaar geleden
  Ik heb geen behoefte aan een aaitelefoon. @Dhont Fabienne, bedankt. Ik heb weer wat nieuws geleerd. Huizen bouwen en tuinen onderhouden gebeurt nu blijkbaar met een aaitelefoon. Nog wat jaartjes geleden hadden ze nog een truweel om te metsen en een schoffel om in de tuin te werken. Het is waar, de techniek staat voor niks tegenwoordig.
 • Dhont Fabienne

  2 jaar geleden
  Didier Ik heb al meer dan 10 jaar het merk DOOGEE het is wel een Chinees merk maar prijs kwaliteit zijn het zeer goede toestellen voor ongeveer 100 euro heb je een toestel die evengoed is als een toestel van 300 euro op de europese markt nu bezit ik de S60 Doogee voor 234 euro onbreekbaar waterdicht tot op 10 meter diepte stofdicht batterij van 4000 mhp ( gaat drie dagen mee )camera 21 megapixel m.a.w perfect voor mensen in de bouw en tuiniers. Deze kwaliteit vindt je nergens voor die prijs
 • Frankie Simons

  2 jaar geleden
  Ik ben een bouwondernemer... Heb nu een blackview 6800 pro van 200€... Man wat is dat ding stevig... Beste merk dat ik tot nu toe gehad heb.
 1. Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?
  Play
  De Omgekeerde Wereld

  Kan Eddy Planckaert in één slag nagel in blok hout kloppen?

 2. Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!
  Play

  Brandbaar snoep op een taart vol vuurwerk? Slécht idee!