Zoek je een degelijke smartphone voor een niet al te hoge prijs? Kijk dan in deze lijst.
Volledig scherm
Zoek je een degelijke smartphone voor een niet al te hoge prijs? Kijk dan in deze lijst. © Thinkstock

Deze smartphones zijn goedkoop én degelijk

25 reacties

 • Henninckx Terry

  3 jaar geleden
  Heb altijd Nokia gehad,zeer tevreden,wil geen andere smartfoon.
 • JeanetenAnton d'Hont

  4 jaar geleden
  Huawei is helemaal mijn ding
 • Stan Boudewijns

  4 jaar geleden
  Ook ik zweer bij Huawei
 • Robert Van Garderen

  4 jaar geleden
  Als ik een Android zou kopen zou het een Samsung of huawei zijn. Ik heb die gebruikt en prima toestellen die lang meegaan en betrouwbaar zijn.
 • Griet Maes

  4 jaar geleden
  Ik zweer bij Huawei. Werkt snel, gemakkelijk en de batterij gaat véél langer mee dan bij een iPhone!
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Groot tekort aan huishoudhulpen: zoveel kan je verdienen
  Jobat.be

  Groot tekort aan huishoud­hul­pen: zoveel kan je verdienen

  De heropleving van de economie laat zich duidelijk merken in de vele vacatures. Eind juni piekte dat aantal op maar liefst 172.437, één vijfde meer dan een maand geleden en het hoogste aantal in 10 jaar tijd. De grootste vraag is die naar schoonmakers, vooral aan huis, volgens het systeem van dienstencheques. Maar wat houdt zo’n job precies in? Hoeveel verdien je? En wat zijn de voor-en nadelen? Jobat.be vroeg het aan dienstenchequebedrijf Tempo-Team @home.

iHLN