Er is een nieuw iPhone-model in het matzwart in aantocht.
Volledig scherm
Er is een nieuw iPhone-model in het matzwart in aantocht. © RV

Details over iPhone 13 gelekt: “Nieuw model in het matzwart en betere beeldstabilisatie”

De gloednieuwe iPhone 13 wordt normaal gezien in september gelanceerd, maar zoals gebruikelijk lekken er nu al details van uit. Zo is er sprake van een uitvoering in het matzwart en zouden alle modellen een betere beeldstabilisatie in de camera krijgen. Een stevigere Apple Watch moet voor het technologiebedrijf de kers op de taart worden.

7 reacties

 • Michel Baseotto

  2 weken geleden
  Het wordt hoog tijd dat ze innoveren. Merken zoals Xiaomi , vivo en oneplus zijn goedkoper en zijn duidelijk beter. Zet de iphone 12 pro max maar eens naast een Xiaomi Mi 11 Ultra. Dat mensen nog zoveel geld neerleggen voor zo’n ouderwets toestel(60Hz display ?,what?) is onbegrijpeljjk.
 • Joris Vanderaert

  3 weken geleden
  Toch vreemd dat zelfs geruchten 10 maanden voor de lancering van een nieuw model de zichzelf als serieus beschouwende per haalt. Wat zit daarachter? Ik weet het: clicks... Zet Apple of iPhone in de titel en mensen klikken erop... toegegeven, ik ook.
 • gerd peeters

  3 weken geleden
  ik denk dat we oa op een punt zitten dat de jaarlijkse verbeteringen kleiner en kleiner worden. Elk merk brengt elk jaar een nieuw model, maar dat wil niet zeggen dat je verplicht bent om een nieuw model elk jaar te kopen, al ben ik er zeker schuldig aan om een goedwerkende telefoon te verkopen voor the latest and greatest ;)
 • Joeri Luyckx

  3 weken geleden
  Ze hebben nog problemen om de 12 Pro te leveren en ze spreken al van 13 op de markt te brengen. Gaat wel allemaal een beetje zeer snel...
 • michel van dam

  3 weken geleden
  Gelekt! of onrechtmatig deze informatie bekomen, klink toch beter niet.
 1. Je autoverzekering sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Je autoverze­ke­ring sneller opzeggen, is het binnenkort mogelijk?

  Een autoverzekering jarenlang bij dezelfde verzekeraar houden? Veel mensen doen het. Zelfs bij de aankoop van een nieuwe wagen stappen velen gewoontegetrouw naar hun eigen verzekeraar voor een nieuw voorstel. De strenge regeling om een contract over te dragen naar een andere verzekeraar schrikt af. Maar daar brengt een nieuw wetsvoorstel binnenkort misschien verandering in. Independer.be legt uit hoe je je autoverzekering kan overdragen en wat er in de toekomst zou kunnen veranderen.
 2. Siri wist het al: Apple-event op 20 april. Wat kunnen we verwachten?

  Siri wist het al: Ap­ple-event op 20 april. Wat kunnen we verwachten?

  Het eerste event van Apple dit jaar vindt dinsdag plaats. Dat verklapte Siri gisteren al aan de Amerikanen en het ‘Spring Loaded’-event staat nu ook aangekondigd op de website van de techgigant uit Cupertino. Wat kunnen we ervan verwachten? Dat gaat van de nieuwe iPad Pro over de langverwachte AirTags tot nieuwe Macs. Maar zoals altijd: niets is zeker, veel is mogelijk. U kan het dinsdag om 19 uur allemaal rechtstreeks volgen via HLN Live.
 1. Zijn er ook versoepelingen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"
  Play

  Zijn er ook versoepe­lin­gen voor kinderen mogelijk? Benjamin Dalle: "Het advies blijft: één hobby per kind"

 2. Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York
  Play

  Volg samen met Sven Ornelis en stadsgids Patrick een culinaire tour in New York