Er is een nieuw iPhone-model in het matzwart in aantocht.
Volledig scherm
Er is een nieuw iPhone-model in het matzwart in aantocht. © RV

Details over iPhone 13 gelekt: “Nieuw model in het matzwart en betere beeldstabilisatie”

De gloednieuwe iPhone 13 wordt normaal gezien in september gelanceerd, maar zoals gebruikelijk lekken er nu al details van uit. Zo is er sprake van een uitvoering in het matzwart en zouden alle modellen een betere beeldstabilisatie in de camera krijgen. Een stevigere Apple Watch moet voor het technologiebedrijf de kers op de taart worden.

7 reacties

 • Michel Baseotto

  1 jaar geleden
  Het wordt hoog tijd dat ze innoveren. Merken zoals Xiaomi , vivo en oneplus zijn goedkoper en zijn duidelijk beter. Zet de iphone 12 pro max maar eens naast een Xiaomi Mi 11 Ultra. Dat mensen nog zoveel geld neerleggen voor zo’n ouderwets toestel(60Hz display ?,what?) is onbegrijpeljjk.
 • Joris Vanderaert

  1 jaar geleden
  Toch vreemd dat zelfs geruchten 10 maanden voor de lancering van een nieuw model de zichzelf als serieus beschouwende per haalt. Wat zit daarachter? Ik weet het: clicks... Zet Apple of iPhone in de titel en mensen klikken erop... toegegeven, ik ook.
 • gerd peeters

  1 jaar geleden
  ik denk dat we oa op een punt zitten dat de jaarlijkse verbeteringen kleiner en kleiner worden. Elk merk brengt elk jaar een nieuw model, maar dat wil niet zeggen dat je verplicht bent om een nieuw model elk jaar te kopen, al ben ik er zeker schuldig aan om een goedwerkende telefoon te verkopen voor the latest and greatest ;)
 • Joeri Luyckx

  1 jaar geleden
  Ze hebben nog problemen om de 12 Pro te leveren en ze spreken al van 13 op de markt te brengen. Gaat wel allemaal een beetje zeer snel...
 • michel van dam

  1 jaar geleden
  Gelekt! of onrechtmatig deze informatie bekomen, klink toch beter niet.