Steve Ballmer, topman van Microsoft, bij de voorstelling van het nieuwe besturingssysteem Windows 8.
Volledig scherm
Steve Ballmer, topman van Microsoft, bij de voorstelling van het nieuwe besturingssysteem Windows 8. © AP

"Derde Windowsgebruikers wil iPad of Mac aanschaffen"

Ondanks de grote lanceringcampagne van Windows 8, wil bijna eenderde van de Windowsgebruikers bij de aanschaf van een volgende computer overstappen naar grote concurrent Apple. Dat blijkt uit een groot onderzoek in opdracht van de Amerikaanse krant USA Today onder de 1,6 miljoen gebruikers van Avast Anti-Virus.

  1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
    Gouden 11
    2

    Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

    Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.

iHLN