Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

De beste vaatwassers: dit zijn de toppers volgens onze specialist

MultimediaMet een vaatwasser in huis maak je het huishoudelijk werk weer wat lichter. Zoals bij alle huishoudelektro zijn er tal van elementen om op te letten, zoals het aantal programma’s, de zuinigheid en natuurlijk ook de prijs. Onze technologiespecialist ging op zoek naar de vier beste inbouw vaatwassers van het moment.

18 reacties

 • Nancy De Cloedt

  2 jaar geleden
  Je verbruikt een 10 tot 12l water met een vaatwas,voor een servies van 12 personen.als je dat met de hand moet doen verbruik je veel meer water. Ik ook Siemens ,maar ik vind de mazen in de manden te groot,een visspaan e.d kan je niet plat leggen omdat ze erdoor schieten en de sproeier dan blokkeren . Daar let met ik bij de volgende koop wel op.
 • ronny makelberge

  2 jaar geleden
  Zeer ontevreden van mijn miele. Is pas 3 jaar oud en kost van 500 euro! Zonder werk. Voor mij nooit geen miele meer!
 • Wim Offermans

  2 jaar geleden
  Maca Ronny, een Miele gaat nog steeds een eeuwigheid mee, zonde zou ik stellen want dan moeten we er afstand van doen op het ogenblik dat het nog degelijk zijn werk doet, maar achterhaald is door de stand van techniek.
 • Wim Offermans

  2 jaar geleden
  Theo Van Hoof, akkoord doe ik ook bij mijn schoonmoeder samen met mijn schoonbroer, al kan ik mij niet van het idee ontdoen dat ik liever uit mijn hygiënisch gewassen vaat eet. gewassen bij 55 of 65°
 • annick moens

  2 jaar geleden
  Mijn ariston vaatwasser gaat al 21 jaar mee hout vasthouden! !!!

iHLN