Tweakers
Volledig scherm
© Tweakers

De beste laptopdeals van het moment

Tweakers.netBen je aan een nieuwe laptop toe? Hier zijn de op dit moment beste deals die je volgens technologiesite Tweakers.net kunt doen op gebied van prijs-kwaliteit: een instapmodel van HP, een multimediabeest van Medion en een gaminglaptop van diezelfde Duitse fabrikant.

 1. Resto's, cafés en telecom zijn te duur in België
  Update

  Resto's, cafés en telecom zijn te duur in België

  Restaurants, cafés en de telecomoperatoren Proximus en Telenet zijn te duur in vergelijking met onze buurlanden. Dat is de belangrijkste reden waarom de inflatie in ons land veel hoger is dan in Frankrijk, Duitsland en Nederland. De Tijd bericht vandaag over een onderzoek dat het prijzenobservatorium voerde in opdracht van minister van Economie Kris Peeters (CD&V). Het gaat om een voorlopige oplevering van het onderzoek. Een eindrapport wordt tegen eind februari 2017 verwacht.
 2. De beste tech-cadeaus voor minder dan 100 euro
  Tweakers.net

  De beste tech-ca­deaus voor minder dan 100 euro

  Het wordt vroeg donker, de autorijders onder ons moeten soms al krabben en als je buiten loopt, blaas je wolkjes. De winter is duidelijk in aantocht en daarmee komen ook de feestdagen dichterbij. Dat betekent naast een overdaad aan pepernoten, kerstkransjes en ander snoepgoed dat er weer veel cadeautjes gekocht en ontvangen gaan worden. En omdat het soms best moeilijk is om iets leuks te bedenken, helpen we jullie een handje.