Welke elektrische tandenborstel is iets voor jou?
Volledig scherm
Welke elektrische tandenborstel is iets voor jou? © Shutterstock

De beste elektrische tandenborstels: dit zijn de toppers volgens onze specialist

MultimediaWetenschappelijke studies zijn zo goed als unaniem: dankzij de snel roterende borstelkoppen van een elektrische tandenborstel zijn je bijters véél grondiger gepoetst. Maar er zijn wel stevige verschillen in prijs en functies. Een blik op het aanbod. 

9 reacties

 • Corien Van Herck

  2 jaar geleden
  Een gewone tandenborstel is het beste. Wel enkel als je weet hoe je uw tanden moet poetsen.
 • Gaston Foubert

  2 jaar geleden
  Er is op tv een paar jaar geleden een test uitgevoerd met 2 x 25 studenten, de ene groep manueel en de andere met elektrische tandenborstels. Na twee minuten borstelen waren die manueel geborsteld vééél beter gekuist.
 • José verdonck

  2 jaar geleden
  Oral B Pro net nagekeken bij Bol.com geen 64,99 maar 79,99.
 • Lise Nelis

  2 jaar geleden
  Ik heb een sonicare, maar met meerdere standen en voor mij is dit een hele verbetering ten opzichte van gewoon poetsen. Minder en veel kleinere gaatjes, beter tandvlees, minder tandplak, geen last meer van het litteken op mijn tong, lange batterijduur. In uitverkoop kosten ze amper 30 euro, dus voor de prijs hoef je het niet perse te laten hoor
 • cynthia dewilde

  2 jaar geleden
  Ik had vroeger ook een simpele oral-b ,maar als je dan nieuwe borsteltjes nodig had,pasten deze niet meer. Nu heb ik al 3 jaar een nevadent (lidl 17€) 8000 omwentelingen 3 standen soft, clean en massage tandvlees.Als ik op reis ga en hij is volledig oogeladen kan ik 3 weken weg zonder her op te laden. Super content. Direct 8 Extra opzetborstels gekocht zodat ik een tijdje verder kan.