Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

De beste airfryers op de markt: dit zijn de toppers volgens onze expert

MultimediaHoewel nog steeds veel mensen zweren bij een klassieke friteuse, waarin je je frietjes in olie of vet bakt, neemt de populariteit van airfryers of heteluchtfriteuses zienderogen toe. De reden is simpel: het is gewoon een iets gezondere manier van frituren en je huis ruikt achteraf ook niet als de plaatselijke frituur. Onze technologiespecialist ging op zoek naar de vier beste van het moment.

31 reacties

 • Dominique Goens

  2 jaar geleden
  ik heb zo'n princess. Maar ik denk dat ossevet in frituur de beste frieten geeft. Ik heb ayrfryer alleen door kleine ruimte.
 • Peter Vercauteren

  2 jaar geleden
  Onze friteuse ligt al 2 jaar buiten. Wij bakken hier zalige en gezonde frieten mee. Als je in het begin wat onderzoek doet naar de geschikte frieten is het daarna genieten. Als wij nu nog eens ergens frieten eten uit vet dan pas smaak je het verschil. Bij de klassieke friteuse smaakt alles gewoon naar vet. Met de airfryer smaak je... Frieten.
 • Paul Van Heurck

  2 jaar geleden
  Zelf frietjes snijden en bakken in rundsvet,dan heb de beste frietjes.
 • Lucas Vissers

  2 jaar geleden
  Leve de klassieke lekkere frietjes ! OZO vet in de pot !
 • gilbert dejonghe

  2 jaar geleden
  Die frieten zijn niet te vreten . Buiten met die brol .
 1. Al meer dan 9.000 mobiele toestellen besmet door gevaarlijk virus via phishingberichten in naam van bpost
  Play
  59

  Al meer dan 9.000 mobiele toestellen besmet door gevaarlijk virus via phishingbe­rich­ten in naam van bpost

  Een nieuwe golf frauduleuze sms’en in naam van bpost doet sinds eind vorige week de ronde. Oplichters doen zich voor als bpost om mensen geld en/of gegevens af te troggelen. Meer dan 9.000 mensen lieten zich vangen door de phishingpoging, klikten door en downloadden de voorgestelde applicatie. Hun toestel is besmet met een gevaarlijk virus dat veel schade aanricht en dat zich bovendien snel verspreidt naar de telefooncontacten van het slachtoffer.