De Galaxy Note 10.
Volledig scherm
De Galaxy Note 10. © Tweakers

De 5 grootste voordelen van de nieuwe Samsung Galaxy Note 10

MultimediaDeze week verschijnt de Galaxy Note 10, de op professionele - of toch erg veeleisende - gebruikers gerichte opvolger van de eerder dit jaar verschenen Galaxy S10. We bekeken het toestel al even in preview en vonden dit de opvallendste opstekers. 

9 reacties

 • Alfons Schepers

  2 jaar geleden
  Met HUAWEI uit de weg verbetert de concurrentiepositie van Samsung. Mag dus duurder....
 • Jasper Nys

  2 jaar geleden
  Triestig dat er mensen altihd klagen over de prijs van apple, samsung gaat ook belachelijk duur
 • Peter Janssens

  2 jaar geleden
  Niet schok-, water- en stofbestendig. Over batterij wordt er niet gesproken, dus zal wel een tegenvaller zijn. Mijn Ulefone Armor 6 met Android 8.1 Oreo heeft een batterij van 5000mAh, is schok-, water- en stofbestendig en heeft een intern geheugen van 128GB zonder kaartje. Ding heeft mij €296 gekost, inclusief verzending uit China.
 • Abdel Nasser

  2 jaar geleden
  Probleem met samsung is dat die vrij snel stoppen met updates voor Android. Van mijn Sony Xperia krijg nog altijd de nieuwste versie.
 • Anthony van der Borght

  2 jaar geleden
  Allemaal schoon .. als er zijn die liever verhongeren voor een onnozel smartphone ( binnen paar jaar staat hij lager dan de prijs dat het nu staat .. is dat hun probleem.. er zijn er zo op de wereld. Echt waar mensen dat liever dingen hebben Dan dat ze alle dagen eten hebben . En dan verhongeren ze !!!! Dit is echt waar de redactie zo een mensen zijn er op de wereld !!
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.

iHLN