Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Corona-app is klaar: vrijdag lancering voor 10.000 testgebruikers

De app voor contactopsporing is vanaf vrijdag 18 september beschikbaar voor 10.000 vrijwillige testgebruikers. Dat verklaarde minister van Volksgezondheid Maggie De Block (Open Vld) in de Kamercommissie Volksgezondheid. Karine Moykens van het Interfederaal Comité Testing & Tracing bevestigt dat de app klaar is.

4 reacties

 • Rony Schouteere

  1 jaar geleden
  De zoveelste te late maatregel , mens waar Is deze regering mee bezig , om te huilen met de pet op maar wel dik betaald om te blunderen
 • Kristof Boone

  1 jaar geleden
  Ze komen er 3 maanden te laat mee af, de app moest er al zijn vóór de grote vakantie
 • Kristof Degros

  1 jaar geleden
  Amai, door een ongekend bedrijf ... En dat is een kopie van de duitse. Als die daar dan nog 2 maand moeten aan chipoteren. Bravo. Hier zijn volgens mij ook hand en spandiensten geweest
 • Arthur Morgan

  1 jaar geleden
  Dat komt er bij mij al zeker niet op.
 1. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.
 2. Oled, qled, mini-led of lcd: wat is de beste technologie voor je nieuwe tv?
  Hardware Info

  Oled, qled, mini-led of lcd: wat is de beste technolo­gie voor je nieuwe tv?

  Eén van de moeilijkste elektronicakeuzes betreft de vraag welk televisietoestel je in huis haalt. Je koopt een tv toch al snel voor (minstens) een decennium kijkplezier en daarnaast is er de vrij hoge prijs. De rist aan technologieën en mogelijkheden maakt het er niet gemakkelijker op. Tech-expert Frank Everaardt van Hardware.info legt uit waar de verschillen zitten en raadt voor elk type kijker een gepast model aan.