Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Budgettelevisie nodig voor kot of slaapkamer? Dit zijn 3 toppers onder de 500 euro

MultimediaZin in gezellige avondjes voor een splinternieuwe televisie, zonder al te diep in je buidel te moeten tasten? Onze techredacteur ging op zoek naar drie degelijke televisies die minder dan 500 euro kosten.

 1. De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartphones
  Tweakers

  De allerbeste camera’s voor je vakantiefoto’s schuilen in deze smartpho­nes

  Ben je nog voor je vakantie op zoek naar een nieuwe smartphone? Hecht je veel belang aan de kwaliteit van de bijhorende camera, om zo onvergetelijke vakantiekiekjes en festivalfoto’s te kunnen maken? Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers trakteert je op zijn top drie smartphones-met-de-zotste-camera’s van het moment én geeft ook enkele minder dure alternatieven mee.
 2. GETEST. Chromecast met Google TV nu ook te koop in België: "Alleen al voor het gebruiksgemak van de afstandsbediening is hij de extra euro’s waard”
  PREMIUM

  GETEST. Chromecast met Google TV nu ook te koop in België: "Alleen al voor het gebruiksge­mak van de afstandsbe­die­ning is hij de extra euro’s waard”

  Het heeft twee jaar geduurd, maar nu heeft Google de Chromecast met Google TV ook in ons land officieel op de markt gebracht. Hoewel hij al in enkele winkels te koop was, kan je hem vanaf vandaag écht bij de meeste grote (en kleine) retailers vinden. Maar is hij zijn meerprijs waard? En waarom zou je hem kopen? Onze techexpert Kenneth Dée nam de proef op de som.