Illustratiebeeld
Volledig scherm
Illustratiebeeld © EPA

Black Friday update: de beste koopjes van vandaag

MultimediaDe grootste winkels en merken beperken hun koopjes lang niet tot enkel Black Friday en Cyber Monday, maar lokken al heel de week klanten met kortingen. Word je er wat tureluurs van? Technologiesite Tweakers.be leidt je naar de écht goede kortingen en zorgt er ook voor dat je niet in fopdeals trapt. Dit zijn de beste deals van vandaag. 

12 reacties

 • Gino De Neef

  3 jaar geleden
  Black Friday is een puur Amerikaanse aangelegenheid. Voor al de rest is het gewoon vrijdag ben zouden er geen koopjes mogen zijn.
 • Lotte Van Doren

  3 jaar geleden
  Ik heb nog een galaxy s8 liggen, krijg hem thans niet verkocht voor 300
 • Luc Deblonde

  3 jaar geleden
  Ik koop wat ik nodig heb, wanneer ik het nodig heb en tegen de prijs van dat moment. Black Friday en consoorten kunnen voor mij de pot op.
 • Maurice Berden

  3 jaar geleden
  Gisterennamiddag jas gekocht in H&M, prijs 90 €, 's avonds vastgesteld op internet dezelfde jas bij H&M online te koop voor 60€. Voormiddag jas ingeruild bij H&M en 90€ gerecupereerd, dan een half uur later jas online besteld voor 60 €. Namiddag start dan grote Black Friday korting bij H&M (20%) en dan kost jas in winkel en online 72 €. Oplichters gesteund door Unizo !!!
 • Rudy De bakker

  3 jaar geleden
  Beste mensen, aub zeg, geloof nu toch eens niet in sprookjes !!!! Black friday bestaat niet !!! Ze maken u gewoon blaasjes wijs !!! Trap daar toch ni in aub !!!!