Elektronica gaat vlot over de toonbank op Black Friday. Of - want winkels en merken hebben natuurlijk de hype geroken - de halve week daarvoor al.
Volledig scherm
Elektronica gaat vlot over de toonbank op Black Friday. Of - want winkels en merken hebben natuurlijk de hype geroken - de halve week daarvoor al. © AP

Black Friday komt eraan: dit zijn nú al de beste koopjes

MultimediaHet is vrijdag pas Black Friday, maar merken en retailers zijn - zeker in tech en elektro - nu al aan het stunten met hun prijzen. Nog eventjes en ze voeren ook Thanksgiving, de feestdag waarop de originele Amerikaanse Zwarte Vrijdag volgt, in om dat extra te legitimeren. Hier zijn dus alvast een paar Black Friday-onlinedeals die je nù al kunt scoren.

39 reacties

 • Jo Bosman

  4 jaar geleden
  Je spaart niets uit met op black friday iets te kopen. Idem voor de solden. Een paar sandalen. Voor de solden 68 euro .Met de solden aan - 40% .......89 euro. Nu met Black friday spelen ze hetzelfde spelletje. en Ja ook dezelfde artikelen die hierboven vermeld staan vind je elders goedkoper. De klant wil bedrogen worden zegt men. Dat blijkt waar te zijn.
 • Philip Van Hecke

  4 jaar geleden
  Tot voor een paar jaar was Black Friday iets wat je 's avonds in het nieuws zag: massa's maffe Amerikanen die staan te drummen om bij openingstijd kledingswinkels te bestormen... Ik kan mij niet herinneren dat er hier bij ons ook maar iemand van wakker lag. Idem met Halloween. Is gewoon pure "commerce".
 • Roger Poot

  4 jaar geleden
  Black dinges, en we worden massaal beetgenomen.
 • johan fransaert

  4 jaar geleden
  en zo gaan we steeds meer de Amerikaanse toer op maar of dit een goed teken is laat ik in het midden, ik doe er in ieder geval niet met mee.
 • peter colson

  4 jaar geleden
  @Nols: Wat jij schrijft weet ik al minstens 25 jaar in verband met solden. Een winterjas voor mijn jongste zuster, 1500BFr. 3 weken wachten want dan zijn het solden. Een week voor de solden, prijskaartjes weg. Dag van de solden 25% stond er geafficheerd, voorheen 2000BFr, nu 1500BFr. En ongelooflijk hoeveel mensen daar in trapten. Heb dan een jas in een andere winkel gekocht