Volledig scherm
© Thinkstock

Binnenkort ook bij jou thuis? UAntwerpen werkt mee aan tienduizend keer sneller internet

Grafeen, flinterdunne koolstoflaagjes, kunnen het glasvezelinternet op termijn wellicht enorm versnellen. Dat meldt de UAntwerpen, die meewerkt aan internationaal onderzoek.

51 reacties

 • Sonia Lockkamper

  3 jaar geleden
  amaai nee tnx als da zo verder gaat moet het ni meer voor mij en mijn gezin nog liever jaren ''80
 • Ronny Cuypers

  3 jaar geleden
  Neen, dank u. Ik heb nu de traagste aansluiting die Telenet aanbiedt, en nog nooit problemen gehad. Om de zoveel tijd krijg ik wel een mail dat mijn verbinding gratis wat sneller wordt. blijkbaar kunnen ze niet meer zo traag.
 • Patrick De Mee

  3 jaar geleden
  We gaan ons facturen rapper binnenkrijgen !
 • RENE LENAERTS

  3 jaar geleden
  En ondertussen hangt meer dan de helft van de computers in ons land nog aan telefoondraad van Proximus of het kabeltje van Telenet.
 • raf janssens

  3 jaar geleden
  dus we gaan die 90% reclame die er nu reeds word doorgestuurd nog sneller binnen krijgen .als alleen data word verzonden die een mens nodig heeft dan is de kabel reeds 10.000 keer snel genoeg .maar nee nodeloze reclame "waar ik toch niet op in ga" maakt van het reeds snelle net een slak .reclame werkt bij muist anders om .goed verkopende producten hoeven geen reclame.producten die in de rekken blijven liggen daar word reclame voor gemaakt want niemand heeft die rommel nodig
 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgisch videospel voor Switch