Shutterstock
Volledig scherm
© Shutterstock

Batterij weer plat?! Met deze tips gaat hij langer mee

MultimediaBij iedere nieuwe smartphone die op de markt komt is de accuduur telkens weer een punt dat iedereen in de gaten houdt. Hoe lang je toestel het trekt is in hoge mate afhankelijk van elementen waarop je geen vat hebt, zoals schermresolutie en processor. Maar ook in het gebruik kun je slim omspringen met je batterijduur. 

18 reacties

 • Johan Billiet

  3 jaar geleden
  Grootste verbruikers zijn scherm (probeer eens 20 % helderheid of minder), 4G (3G werkt bijna even snel) en GPS (locatie, controleer of locatie in spaarstand staat), dan kom je al een heel eind verder (bijkomend kan je overbodige apps verwijderen bluetooth uitzetten),.de rest is peanuts...dan kom je al een hele (batterij)tijd verder...
 • Geert Matthys

  3 jaar geleden
  Haal Facebook, Instagram en Snapchat eraf en al die spyware zaklamp en cleaner apps en 40% meer batterij.
 • Alain Stuker

  3 jaar geleden
  Ik weet echt niet wat die mensen doen met hun smartphone. Ik ben zakenman en ik bel met een GSM van 25 EURO. Al drie jaar en ik regel het beleid in diverse bedrijven. Nooit een probleem. Ik stuur nooit een SMS...dat duurt te lang...gewoon 10 seconden bellen.
 • Dide Bartels

  3 jaar geleden
  maw zet alles uit en leg je phone in de servieskast. 1 keer per maand afstoffen met een pamper en zo kom je een week toe per batterij.
 • bart simpson

  3 jaar geleden
  zet gewoon zoveel mogelijk troep uit en koop een oukitel