Apple-CEO Tim Cook stelde vorig jaar de iPhone 12 Pro voor, mét 5G.
Volledig scherm
Apple-CEO Tim Cook stelde vorig jaar de iPhone 12 Pro voor, mét 5G. © AFP

Apple stelt volgende week iPhone 13 voor, experts verwachten ook nieuwe generatie draadloze oortjes

Apple stelt op 14 september een reeks nieuwe producten voor. Het gaat vooral om de nieuwe iPhone 13, maar experts verwachten ook nieuwigheden bij Apple Watch en mogelijk ook een nieuwe generatie draadloze oortjes (AirPods 3).

 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Te veel lawaai op kantoor? Dit zijn de beste koptelefoons met noisecancelling
  Hardware.Info

  Te veel lawaai op kantoor? Dit zijn de beste koptele­foons met noisecan­cel­ling

  De kantoren lopen weer vol met collega’s. Hunker jij naar de stilte van je serene thuiswerkplek? Met een noisecancelling koptelefoon demp je storende omgevingsgeluiden. Zo verzeker je jezelf van vlotte calls en kun je aangenaam verder werken met je lievelingsmuziek op de achtergrond. Hoe werkt noisecancelling precies en wat zijn de beste hoofdtelefoons met noisecancelling? Hardware.Info zocht het voor je uit.
 3. “Apple geeft fout van Touch Bar toe”: onze expert over nieuwe MacBook Pro met notch, eigen chip en opnieuw poorten
  Play

  “Apple geeft fout van Touch Bar toe”: onze expert over nieuwe MacBook Pro met notch, eigen chip en opnieuw poorten

  De nieuwe modellen van de MacBook Pro hebben nu eveneens een notch - de uitsparing bovenaan het scherm - maar toch vooral eigen chips van Apple zelf als het kloppende hart van de premium laptops. En ook de functietoetsen en poorten zijn terug van weggeweest, waarmee Apple eigenlijk toegeeft dat de introductie van de Touch Bar niet hun beste zet was. Goed nieuws allemaal, vindt ook Wall Street: het aandeel van Apple steeg na de presentatie gisteren met 1,2 procent.

iHLN